marți, 16 aprilie, 2024

Aceasta femeie s-a asezat la marginea piscinei si a inceput sa faca ceva halucinant. Oamenii au ramas cu gura cascata – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Utilizatorii retelelor sociale au fost ingroziti dupa un videoclip viral in care o femeie se epila intr-o piscina publica din Florida.

In videoclip se poate vedea o femeie cu identitate necunoscuta care statea la marginea piscinei, epilandu-si picioarele in timp ce copiii inotau prin apropiere. 

Cei care au capturat momentul au fost auziti spunand: "Doamne Dumnezeul! Aceasta doamna se rade in piscina! Sper ca nu se va rade la… stiti voi ce!".

Din fericire, videoclipul a fost intrerupt la timp. Acesta a fost incarcat pe site-ul Reddit luni, cand a fost vizualizat de peste 55.000 de ori si a primit 1.600 de comentarii. Cu toate acestea, postarea a fost mai tarziu blocata, ceea ce a impiedicat oamenii sa adauge comentarii suplimentare sau upvotes.

"Desigur, acest lucru s-a intamplat in Florida. Este cel mai ciudat stat al uniunii", a scris un utilizator social media.

"Da, am lucrat la o piscina publica si, din orice motiv, acestea atrag ce-i mai rau din omenire. N-as inota niciodata intr-o piscina publica dupa aceasta experienta", a scris o alta persoana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img