joi, 18 aprilie, 2024

Acesta este marele secret al lui Hitler

Distribuie:

Publicat:

Acesta este marele secret al lui Hitler. O serie de informații nemaiauzite au apărut în ultimul timp în presă străină. Potrivit acestora, liderul nazist ar fi avut un fiu cu o adolescentă de origine franceză. Copilul ar fi fost conceput pe timpul Marelui Război, atunci când Htiler era soldat.

Jean-Mărie Loret a murit în 1985, la vârstă de 67 de ani, și nu și-a cunoscut niciodată tatăl. A luptat împotrivă naziștilor, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Povestea se bazează pe dovezile strânse în Franța cât și în Germania. Ele au fost publicate în revistă franceză Le Point.

Dictatorul ar fi avut o aventură cu mamă lui Jean-Mărie Loret când avea doar 16 ani.

Acesta este marele secret al lui Hitler

Despre viață privată a lui Hitler s-au făcut de-alungul anilor o serie de speculații. Persoane din anturajul liderului nazist susțin că acesta ar fi fost homosexual. Cu toate acestea el a avut relații cu o mulțime de femei printre care și nepoată lui Geli Raubal și, desigur Eva Braun.

Homosexualitatea lui Hitler a fost dovedită de istoricul german Lothar Machtan`s într-o carte, în care a scos la suprafața homosexualitatea conducătorului.

Mai mult, se spune că oamenii lui Adolf Hitler au făcut în secret filme pentru acesta cu torturile și execuțiile unor lideri politici. Dictatorul le urmărea cu o mare satisfacție și plăcere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img