joi, 25 aprilie, 2024

ACS Husana a ramas fara capitan: mesajul emotionant al jucatorului Agrigoroaei – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cariera fotbalistului care ocupa si titlul de capitan al echipei husene ACS Husana, Agrigoroaei Petru Alexandru, s-a incheiat, acesta urmand sa activeze intr-un alt domeniu, altul decat fotbalul . Anuntul a fost facut chiar de jucator pe reteaua de socializare, starnind zeci de reactii emotionante:

“Cariera mea fotbalist profesionist s-a terminat! Nu a fost deloc o decizie ușoară, dar uneori trebuie sa alegem și cu mintea, nu doar cu sufletul! Fotbalul mi-a oferit multe lucruri, m-a educat, m-a învățat sa pierd și sa câștig, dar mai presus de toate m-a învățat sa apreciez lucrurile la adevarata lor valoare și sa fiu OM indiferent de împrejurări!Pe lângă cei din familia Husana, vreau sa le multumesc tuturor celor cu care am lucrat de-a lungul timpului, de la conducători, antrenori, jucatori, pana la cei care se ocupau de bunul mers al lucrurilor in cadrul cluburilor la care am activat și suporterilor care ne-au susținut! Am legat prietenii și de la fiecare am avut câte ceva de învățat și le sunt recunoscător! Cu siguranța nu am fost pe placul tuturor, dar cu siguranța am fost un om corect și respectuos fata de toți! Cuvintele sunt de prisos…. Va salut, cu stima și considerație!” posta jucatorul pe pagina sa de socializare.

De asemenea, capitanul a tinut sa le multumeasca tuturor celor care i-au oferit prilejul sa poarte tricoul echipei si banderola de capitan . In frunte cu presedintele Daniel Dobrea, Costel Baicu si continuând cu domnii Marius Dulcianu, Adrian Sârbu și Costel Ilie .

VEZI MAI JOS INTREGUL COMUNICAT DE PRESA AL CLUBULUI ACS HUSANA :

“Este un moment dificil pentru mine și îmi găsesc cu greu cuvintele! Am venit la Huși într-un moment plin de încercări, în care mulți alți fotbaliști probabil ar fi spus pas, dar, stând de vorba cu cei din conducerea clubului, am descoperit un PROIECT SERIOS în care sunt implicați oameni de bună credință, care vor să facă lucrurile bine și corect. Vreau să le mulțumesc oamenilor din conducerea clubului ACS Hușana Huși, în frunte cu domnul Daniel Dobrea și continuând cu domnul Costel Bâicu, pentru că au avut încredere în mine și mi-au oferit onoarea de a îmbrăca cu mândrie tricoul acestei echipe minunate, al cărei căpitan am și fost în această perioadă petrecută în ORAȘUL DINTRE VII! De asemenea, vreau să mulțumesc staff-ului tehnic, condus de domnul profesor Croitoru Dan Florin, un om extraordinar din toate punctele de vedere, un profesionist desăvârșit, care a influențat decisiv venirea mea la Huși, continuând cu domnii Marius Dulcianu, Adrian Sârbu și Costel Ilie, de asemenea oameni de o calitate extraordinară.

Le mulțumesc tuturor colegilor alături de care am sărbătorit victoriile și alături de care am suferit la înfrângeri! Le mulțumesc de asemenea tuturor celor care s-au aflat în jurul echipei și au pus umărul în fiecare zi la desfășurarea în condiții normale a lucrurilor în cadrul clubului! Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor hușeni, oameni calzi, fanatici și cunoscători ai fenomenului numit FOTBAL, pentru că, indiferent de vreme sau de adversar, au venit și ne-au susținut în mod necondiționat. Îmi pare rău dacă, UNEORI, i-am dezamăgit, dar le pot garanta că, ÎNTOTDEAUNA, am dat totul pe teren, până la ultimul strop de energie. Îmi permit să fac un apel la ei și să îi îndemn să susțină în continuare clubul ACS Hușana Huși, să fie alături de conducere, staff și jucători pentru că, doar ALĂTURI DE EI, acest club va reuși să facă performanță și va reuși să facă auzit numele orașului în fiecare colț al țării. Fotbalul formează modele sănătoase, oameni cu caracter curat și puternic, iar copiii Hușiului au nevoie de astfel de modele, fapt pentru care îi îndemn pe toți piticii dornici să ajungă fotbaliști să fie serioși, să-i asculte pe cei care ii îndrumă în tainele acestui sport, să muncească neîncetat și să viseze, pentru că visele pot deveni realitate. Rămân cu multe amintiri și momente deosebite, alături de oameni de o calitate rară.

Ar mai fi multe de spus, dar cuvintele sunt de prisos acum…

Nu îmi voi lua adio, deoarece voi rămâne întotdeauna un membru al familiei ACS Hușana Huși și, de fiecare dată când voi avea ocazia, voi veni pe Municipalul hușean pentru a susține aceast echipă minunată!

Cu stimă și considerație, al vostru Agrigoroaei Petru Alexandru! “ se arata in mesaj

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img