vineri, 19 aprilie, 2024

Actiune a politistilor pentru combaterea braconajului piscicol pe Dunare

Distribuie:

Publicat:

Peste 230 de politisti actioneaza cu peste 100 de autospeciale si 13 ambarcatiuni pentru depistarea celor care incalca legislatia in domeniul piscicol, informeaza un comunicat IGPR transmis joi AGERPRES.

 Potrivit sursei citate, controalele se desfasoara pana duminica — pe raza judetelor Braila, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Tulcea si in Delta Dunarii — atat pe apa, cat si pe uscat, in locurile de debarcare si comercializare a pestelui si a produselor din peste, pe arterele rutiere si punctele de tranzit.

“In perioada 6 — 9 august, Directia de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) coordoneaza o actiune pentru prevenirea si combaterea braconajului piscicol pe raza judetelor Braila, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Tulcea si in Delta Dunarii. Activitatile se desfasoara pentru prevenirea si combaterea braconajului piscicol, a transportului ilegal si a comercializarii ilegale a pestelui si produselor din peste”, se precizeaza in comunicatul IGPR.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img