joi, 25 aprilie, 2024

Actiune caritabila a unor huseni la LONDRA: “Prajiturile Laurei” la Patiseria Las Fierbinti

Distribuie:

Publicat:

Sub deviza “DAR DIN DAR SE FACE RAI”, patronii magazinului “LAS FIERBINTI”, situat pe 111 Kingsley Road Tw34aj Hounslow, din Londra, organizeaza sambata, 6 mai, o actiune caritabila, iar toti banii din vanzari vor fi donati catre Casa Share Iasi. Actiune consta in vanzarea de produse de patiserie. Patronul Bogdan Ardeleanu a lansat o invitatie unei cofetarese husence, impreuna formand echipa pentru ajutorarea unor suflete greu incercate.

Huseanca Laura Elena Munteanu va prepara prajiturelele in patiseria “Las Fierbinti”, cu speranta ca romanii din Londra si nu numai vor poposi acolo in cautarea unui produs dulce, in amintirea copilariei, si pentru a dona o suma de bani in scopuri caritabile.

Cofetareasa Laura Munteanu si-a expus toate creatiile intr-o pagina oficiala, denumita “Prajiturile Laurei“. Despre pasiunea pentru dulce, Laura ne povesteste ca a deprins-o chiar din copilarie, cand o ajuta pe bunica sa la prajiturele:

“Pasiunea pentru pregatirea dulciurilor o am de mic copil, de pe vremea cand bunica ma punea sa bat albusurile sau untul spuma pana imi amortea mana… Imi placea ca respecta retetele din retetarul pe care-l avea de la mama ei, modul cum echilibra aromele pentru a avea, in final, un desert gustos. Intotdeauna, in bucatarie, cel mai relaxante momente au fost atunci cand pregateam deserturile copilariei…In ultimii doi ani, am investit mult timp in pasiunea mea dulce si ma bucur ca pot indulci cat mai multe persoane cu prajiturile mele, facute exact dupa retetele bunicii si din ingrediente naturale…
Anul acesta, de ziua mea mea, am primit o invitatie in Londra, de la Bogdan, in care imi propunea sa fac prajituri la patiseria lui si toate incasarile din ziua vanzarii sa fie donate catre Casa Share Iasi, invitatie pe care o onorez cu drag, zilele acestea, facand cele mai gustoase prajituri, “Prajiturile Laurei”. Asteptam pofticiosii si oamenii cu suflet darnic la Patiseria Las Fierbinti, sambata, 6 mai, sa se indulceasca, sa-si aminteasca de gustul dulciurilor din copilarie si sa doneze pentru aceasta cauza”.

Huseanul Bogdan Ardeleanu, patronul patiseriei si magazinului “Las Fierbinti” din Londra, declara ca a fost impresionat de proiectul “Casa Share Iasi” si ca, prin intermediul afacerii modeste pe care o are, s-a gandit ca poate ajuta niste suflete amarate. Spera ca romanii si nu numai sa se mobilizeze, iar sambata, 6 mai, vanzarile prajiturelelor sa fie un record, pentru a se dona o suma considerabila de bani.

“Cred ca e necesar ca noi toti sa contribuim pentru ajutorarea unor persoane greu incercate de viata. Casa Share Iasi se ocupa cu acest lucru, are grija de sufletele nevoiase. Am considerat oportuna aceasta initiativa caritabila, prin care eu sa vin cu spatiul si materia prima, amica mea Laura Munteanu, de la Husi, cu talentul si sa facem un lucru benefic. Mai ales ca aici, in Londra, sunt foarte multi romani saritori si cu suflet mare, care ar dori sa-si ajute semenii, insa fiind departe de tara, nu au aceasta posibilitate.

Practic, sambata, 6 mai, ii invitam pe toti cei care se afla in Londra sa calce pragul locului nostru, “Las Fierbinti”, sa cumpere o prajitura preparata 100% din ingrediente naturale. Toata suma care va fi stransa in cursul zilei va fi donata catre Casa Share Iasi. Dumnealor stiu mai bine unde trebuie sa ajunga banii si cum ii pot folosi cu precizie maxima. Cred ca impreuna suntem puternici si noi romanii suntem, in general, inimosi in ceea ce ne priveste ajutorarea aproapelui.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img