joi, 25 aprilie, 2024

Actiunile de verificare a respectarii masurilor de protectie sanitara continua in judetul Alba

Distribuie:

Publicat:

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a continuat activităţile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 48 de ore, au fost verificate 407 persoane aflate în carantină, 115 aflate în izolare şi au fost organizate 22 acţiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 710 persoane. Alte 48 de persoane au fost verificate în cadrul altor activităţi în contextul pandemiei.

Au fost controlate 44 de societăţi comerciale/ persoane fizice autorizate, 98 de terase, restaurante, fastfood-uri şi 146 de mijloace de transport, din care 28 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat şi sancţionat 14 persoane care nu au respectat măsurile de protecţie individuală.

Amintim faptul că purtarea măştii de protecţie este, în continuare, obligatorie în spaţiile publice închise, în mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spaţiile comerciale, precum şi în spaţiile publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transport în comun.

Stimaţi cetăţeni, având în vedere că virusul este în continuare prezent, vă recomandăm să nu vă expuneţi la riscul de a vă infecta.

Acţiunile de control vor continua.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img