joi, 28 martie, 2024

Acuzatii socante la adresa lui George Burcea: „A vrut sa bage cutitul in mine”

Distribuie:

Publicat:

Nelu, tatal lui George Burcea, a facut o dezvaluire, in direct la TV, care socheaza pe toata lumea. Barbatul sustine ca fiul sau l-a amenintat cu un cutit. Scandalul dintre cei doi nu este nou. Actorul si-a acuzat parintele, in trecut, de crima.

Incidentul care a implicat cutiul s-ar fi produs anul trecut, atunci cand erau prezenti la un eveniment trist din familie. George ar fi  consumat cateva pahare de alcool, iar ulterior l-a amenintat pe acesta cu cutitul, alergandu-l prin fata unei biserici, in timp ce totul era bezna. „George a scos la mine cutitul din portiera si m-a alergat in fata bisericii”; a spus Nelu Burcea la Antena Stars.

Totodata, Nelu Burcea a mai spus ca fostul sot al Andreei Balan si-a creat o imagine falsa, dar si ca incearca sa inventeze lucruri care nu s-ai intamplat.  „E un scenariu facut de el. A vrut sa devina cineva, incepand cu familia lui, cat de baiat bun sunt eu si dupa aia vine exact si da lovitura ( n.r fapta de droguri) . Inventeaza niste lucruri si nu stie cum sa ma distruga”, a mai afirmat barbatul.

Andreea Balan si George Burcea au aparut pentru prima oara impreuna, la un eveniment public, dupa ce au anuntat ca au pus capat unei relatii care a durat cinci ani. Relatia dintre cele doua vedete a inceput sa raceasca inca de la sfarsitul anului trecut pe fondul problemelor cu drogurile ale actorului.

Desi toata lumea stie ca nu mai sunt impreuna, Andreea si George au participat la ziua fiicei lor, care a implinit un an, fara insa sa apara in vreo fotografie impreuna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img