joi, 25 aprilie, 2024

Adda a izbucnit în lacrimi în mediul online. Ce i s-a întâmplat cântăreței

Distribuie:

Publicat:

Adda a aflat în urmă cu câteva luni că suferă de o boală numită Bolerioză, după ce timp de un an jumate a urmat tratamente greșite. Cântăreața a vorbit în mediul online despre tratamentul pe care îl urmează acum, iar vedeta trebuie să mai facă 74 de injecții pentru a se vindeca în totalitate. Artista a fost cea care a mărturisit acest lucru cu ochii-n lacrimi, însă susține că este mândra de ea că a putut să se se ducă până la capăt acest lucru cu multă răbdare. 

Adda este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe de la noi din țară, însă cu toate acestea cântăreața de abia își mai ține zâmbetul pe buze de când a aflat în urmă cu câteva luni că suferă de Bolerioză.

Adda a izbucnit în lacrimi în mediul online

Adda a izbucnit în lacrimi în mediul online, asta după ce le-a mărturisit fanilor ei că mai are de făcut 74 de injecții până să se vindece și susține că cea mai mare fobie a ei este de ace și injecții. Vedeta a trecut prin una dintre cele mai grele perioade din viața ei și își dorește să fie puternică până la capăt.

''Mai am 74 ( n.r. injecții) și îmi vine să bocesc puțin că eu am și fobie foarte mare de ace și de injecții. Sunt mândra de mine că m-am montat psihic și pot să le duc.'', a declarat Adda în mediul online.

Motivul pentru care Adda a vrut să slăbească

După ce a aflat că s-a tratat greșit timp de un an un an și jumătate, Adda a primit diagnosticul corect după o lungă perioadă de timp, iar vedeta a vrut să schimbe stilul de viață și a început să mănânce cât mai sănătos și să aibă grijă mai mult de sănătatea ei.

''Sincer! Când ai vrut să slăbești, de ce ai făcut-o? 1. Ca să nu te mai simți rușinat/ă? 2. Pentru sănătate. Recunosc că am fost și eu din categoria 1 de foarte multe ori. Și încă mă gândesc (cu frică), că dacă vreodată mă voi îngrășa, o să fiu, din nou subiect de bârfă. Pentru că asta ne face societatea.

Ne lucrează la psihic și ne îndepărtează de adevăratele valori. Respectul față de tine nu înseamnă stres, înfometare și ne iubire. Înseamnă alegeri sănătoase trup și suflet pe care, din păcate, ajungi să le iei conștient, doar după ce te-ai trădat și ai văzut că nu aia e calea spre fericire. Nu mai căuta validarea în ceilalți. Cunoașteți valoarea! Nu le mai da lor puterea! Că e în mâinile tale!'', a declarat Adda pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img