joi, 28 martie, 2024

Adela Popescu a angajat o bona de 23 de ani! Ce a urmat, intrece orice imaginatie: “Eu atunci am inteles! Nu credeam”

Distribuie:

Publicat:

Adela Popescu este una dintre cele mai indragite vedete din Romania! Actrita pastreaza mereu legatura cu fanii ei prin intermediul retelelor de socializare, unde ii tine la curent cu tot ceea ce se intampla in viata sa, impartasint totul, atat momente bune, cat si cele mai putin placute!

In urma cu cateva ore, Adela Popescu le-a povestit fanilor experienta pe care a avut-o cu o bona, pe care a angajat-o in Republica Dominicana, pentru a avea grija de mezinul familiei, Adrian.

Adela Popescu a plecat în Republica Dominicană pentru a filma show-ul în cadrul căruia este prezentatoare TV, alături de Cabral. La plecarea din România, blondina a fost însoțită de cei trei fii ai săi, dar și de partenerul ei de viață, Radu Vâlcan și alături de aceștia ar fi trebuit să fie și bona, însă din nefericire, a avut probleme cu actele, motiv pentru care nu a putut părăsi țara odată cu aceștia.

Ei bine, din acest motiv, Adela și Radu au luat decizia de a angaja o bonă locală, din Republica Dominicană. Zis și făcut! Prin intermediul unei firme, cei doi părinți au găsit o tânără, în vârstă de 23 de ani, care deja avea o fetiță, iar noua bonă a început serviciul chiar de a doua zi.

Deși cei doi părinți nu au cerut ca tânăra să aibă experiență, gândindu-se că se va adapta rapid, în realitate lucrurile au stat diferit și, din nefericire, Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost foarte dezamăgiți de felul în care bona se comporta cu mezinul familiei, Adrian.

De asemenea, experiența cu bona cea nouă l-a schimbat chiar și pe fiul celor două vedete, asta pentru că micuțul a devenit mai anxios, iar blondina a mărturisit că nu își poate explica motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.

„După trei zile pline de stat singur cu copiii, Radu Vâlcan s-a pus pe căutat o bonă locală. El era cu nervii la pământ și eu aveam o stare de neliniște, că nu știam ce se întâmplă pe acasă și am zis da, trebuie să găsim pe cineva local, măcar până vine fata noastră. I-am rugat pe cei de la casa de producție cu care lucrăm pe aici să ne găsească prin HR-ul lor pe cineva, nici nu trebuia să aibă experiență.

Ne-au găsit destul de repede o fată de 23 de ani, care avea o fetiță de un an și jumătate pe care o îngrijea mama ei, a venit la noi, l-a văzut pe Adrian, am stabilit câți bani își dorește. A început să vină de a doua zi, bineînțeles că Radu nu a mai ieșit cu băieții pentru că fata trebuia supravegheată până îl cunoștea pe bebeluș, până vedea care îi sunt obiceiurile, nevoile etc.

Ideea este că eu abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi, până atunci nu credeam. Credeam că orice om se adaptează, dar nu este așa. Pur și simplu bebelușul nostru care era foarte zâmbăreț, care stătea în brațe la oricine, după câteva zile de stat cu această fată, ea supravegheată, nu-mi imaginez că a făcut cine știe ce, s-a schimbat total, era anxios, plângea foarte mult și am stat cu el.

Ea se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. La un an și o lună, cât are el, este în perioada de explorare, este esențial să te ții după el(…) așa că l-a frustrat extrem de tare că nu-l lăsa”, a povestit Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img