vineri, 29 martie, 2024

Adelina Pestrițu a răspuns zvonurilor despre divorț. „Dacă vreți neapărat statusul relației noastre, suntem…”

Distribuie:

Publicat:

Căsnicia Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea a fost în ultimele zile subiect de discuție în spațiul public, după ce au apărut zvonuri conform cărora ar divorța. În cele din urmă, vedete a clarificat întreaga situație și a transmis un mesaj important în acest sens în mediul online.

S-a crezut că Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt în pragul divorțului

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu fericit de mai bine de cinci ani, perioadă în care și-au construit o familie minunată. După ce s-au căsătorit în anul 2019, au adus pe lume o fetiță adorabilă, pe care au decis să o numească Zenaida-Maria.

Cei doi au fost mereu admirați pentru familia lor și legătura specială pe care au construit-o, dar acest lucru nu i-a ferit de zvonurile despre despărțire. În spațiul public se discută de mai multe zile de un posibil divorț, iar aceste vești au ajuns în cele din urmă și în atenția Adelinei.

Vedeta are o comunitate impresionantă în mediul online, iar de-a lungul anilor și-a câștigat reputația de influencer, o meserie tot mai practicată în România în ultimii ani. Pe lângă postările sale de promovare, Adelina Pestrițu iubește să împărtășească cu urmăritorii săi momentele importante din viața sa. Este sinceră și foarte deschisă, motiv pentru care nu a ezitat să vorbească despre posibilul divorț.

Adelina Pestrițu a răspuns zvonurilor despre divorț. „Dacă vreți neapărat statusul relației noastre, suntem…”

Supărată că mariajul său este pus din nou sub semnul incertitudinii, vedeta a oferit o clarificare legată la situația dintre ea și partenerul său. Nu este pentru prima oară când se confruntă cu o asemenea situație, deoarece și în trecut s-a discutat despre un presupus divorț, dar de data aceasta și-ar dori ca totul să nu se mai repete.

Astfel, a clarificat că ea și Virgil Șteblea sunt împreună și formează o familie fericită, cu multe planuri de viitor.

Adelina Pestrițu și-a mai dorit să-și asigure urmăritorii din mediul online că va continua să fie deschisă cu ei, așadar nu este nevoie ca aceștia să asculte zvonurile apărute în presă. Mai mult, și-a dorit ca înainte să se nască asemenea situații, oamenii să verifice informația cu ea înainte să o creadă și o să răspândească mai departe.

„Dați-ne voie, ca vreodată, dacă se va întâmpla să discutăm despre divorț, să vă anunțăm noi, singura sursă veridică în povestea asta. Nu ne mai divorțați voi zilnic. Dacă vreți neapărat statusul relației noastre, suntem bine, cu planuri mari și gânduri bune de viitor. Și tot așteptând vestea mult dorită de voi, divorțul, s-ar putea să primiți alte vești. Nu vă așteptați să mă transform într-un personaj care dezminte fiecare știre. O voi face doar când trebuie și unde trebuie, în instanță.”, a scris Adelina Pestrițu pe contul său de Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img