joi, 18 aprilie, 2024

Adelina Pestritu, criticata de Oana Roman, dupa ce a anuntat ca va deveni mamica: “Mi-ar fi placut sa fie mai dragastoasa, sa se tina amandoi in brate…“

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman a vorbit in emisiunea pe care o prezinta pe viva.ro, "Oana Punct Roman" , despre sarcina Adelinei Pestritu, momentul in care a decis sa o faca, incurajand-o sa nu nasca prin cezariana, sa aleaga natural, asta in cazul in care o sa poata.

„Stiu ca Adelina isi doreste de foarte mult timp sa devina mama. Pe vremea cand eram colege la Kanal D tot povestea despre faptul ca cea mai mare dorinta a ei este sa fie mama. Stiu ca pe vremea aceea radeam pentru ca Adelina spunea ca isi doreste sa aiba gemeni. Se pare ca nu e cazul, practic o sa aiba un singur copil, dar e destul de tanara si va avea timp sa faca si gemeni daca isi doreste naparat”, a declarat Oana in cadrul emisiunii Oana Punct Roman.

Vedeta a marturisit ca nu stie prea multe despre Virgil Steblea, iubitul Adelinei: „Pentru mine este destul de necunoscut, in sensul in care nu l-am vazut niciodata. Presa scrie ca este un baiat de oras, eu nu l-am vazut prin oras. E adevarat ca eu nu prea mai ies prin oras de cativa ani buni, vreo 5.  Nu se stiu foarte multe lucruri despre el, se pare ca a mai avut relatii cu persoane cunoscute”.

Fotografia pe care Adelina a postat-o pe Instagram atunci cand a facut anuntul ca este insarcinata a deranjat-o foarte tare: „Nu-mi place la poza ca ea isi tine o mana in buzunar si una la barbie, iar eu o tine in brate, dar ea nu il atinge pe el deloc. Mi-ar fi placut sa fie o poza in care ea sa fie un pic mai dragastoasa, adica sa se tina amandoi in brate. Ea pare destul de detasata in acea poza, probabil ca i-ar fi trebuit un stilist si un fotograf un pic mai inspirat, pentru ca totusi anunta ca se vor casatori si ca ea este insarcinata”.

Fiica lui Petre Roman o sfatuieste sa nu aleaga cezariana si sa nasca natural: „Sunt dureri foarte mari si in cazul unei cezariene si nu este deloc o interventie simpla. Asa am crezut si eu, ca e cel mai simplu lucru din lume. Niciun doctor nu a stat sa-mi explice ce presupune o operatie de cezariana. Bine, eu n-am avut voie din punct de vedere medical sa nasc natural pentru ca nu aveam placenta, copilul nu mai putea sa stea acolo pana cand ar fi vrut sa se nasca el, si atunci a trebuit sa nasc prin cezariana, dar daca la ea totul va decurge bine o sfatuiesc sa nasca natural, pentru ca cezariana este o interventie foarte grea care poate lasa sechele foarte mari si in urma careia se pot intampla complicatii, cum a fost si in cazul meu si a multor femei, iar durerile sunt mari. A doua zi cand se duce efectul anesteziei si te pune sa te ridici din pat prima oara simti ca cineva te taie cu fierastraul in bucati. Deci, daca nu exista o containdicatie a unei nasteri naturale, eu as sfatui-o pe Adelina sa incerce sa nasca natural pentru ca este riscul de complicatie mult mai mic si daca e sanatoasa, tanara si in putere nu vad niciun motiv pentru care sa nasca prin cezariana”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img