vineri, 26 aprilie, 2024

Adelina Pestritu, schimbare neasteptata de look! Cum arata vedeta cu parul blond platinat: „Iti vine ca o manusa!”

Distribuie:

Publicat:

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite și apreciate femei din România. Vedeta este cunoscută pentru îndrăzneala sa când vine vorba de coafuri. Bruneta și-a surprins fanii în urmă cu câteva luni când a decis să se tundă din nou foarte scurt, un look pe care Adelina Pestrițu a declarat că o face să se simtă extrem de bine și feminină.

Adelina Pestrițu a decis să-și surprins din nou fanii! În urmă cu puțin timp, vedeta a postat o fotografie pe pagina ei de Instagram, iar ceea ce atrage atenția este părul ei blond platiant. Vedeta a renunțat la brunetul care a consacrat-o drept una dintre cele mai frumoase femei din România. Încă nu este clar dacă noua coafură este o perucă sau nu, însă fanii s-au arătat extrem de mulțumiți de această transformare.

„Omg, ești perfecta???? orice îți vine ca o mănușă. Tu și Angelina Jolie”, „Un chip frumos e pur și simplu frumos chiar dacă părul este lung, scurt, blond, brunet sau roșcat! ❤️❤️❤️????????????????????????”, „Doamne ce bine îți stă ???????? foarte bine te prinde blondul, wow❤️ sincer ție îți stă bine cu orice culoare în par????????”, „Ti ar sta multtt mai bineeee blondaaaa”, „Orice ar zice lumea invidioasa ,iti sta superb blonda !!!! Sustin schimbarea,in cazul in care ai vrea sa o faci ????”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

continuarea pe wowbiz.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img