vineri, 26 aprilie, 2024

Adevaratul ”SURVIVOR”! Iancu Sterp, exercitiu de supravietuire in creierii muntilor! Masina l-a lasat pe coclauri, dar Razboinicul a rezolvat problema Video

Distribuie:

Publicat:

Cu o mașină de teren, Iancu Sterp și Culiță s-au apucat să traverseze un pârău din zona Hațegului, decisi să aibă parte de o zi plină de adrenalină, de distracție și, normal, să se mai deconecteze de la stresul cotidian.

Doar că, din păcate, odată ajunși pe malul respectivului pârâu, Iancu Sterp și fratele lui au avut parte de… ghinion. Iar mașina pe care o conduceau, chiar dacă este făcută pentru off-road, nu a rezistat greutăților din zona Hațegului și s-a împotmolit pe malul unui pârâu deloc adânc, dar tare înșelător. Iar Iancu Sterp, finalistul de la Survivor România 2020, cu roțile mașini scufundate în nisipul de pe mal, a demonstrat că știe să se descurce în orice situație, oricât ar fi de critică și că nu se teme să pună osul la muncă pentru a ieși dintr-o situație critică.

Așa că, fără să stea pe gânduri, Iancu Sterp a rămas la bustul gol și a pus mâna pe lopată pentru a rezolva situația. Avea de săpat suficient pentru a șterge zâmbetul de pe fața oricărui bărbat, dar, cu toate acestea, Iancu Sterp pare să fie obișnuit cu greul după ce a trăit o viață la stână și a ajuns în finala Survivor România 2020. Așa că, în ciuda faptului că, probabil, apa din pârâul în care i-a rămas bklocată mașina era rece ca geața, Iancu Strerp s-a așezat acolo și, aproape complet scufundat, a început să sape până când a reușit să își elibereze roțile, umplându-se de noroi.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img