joi, 28 martie, 2024

Adevarul despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Artistul a facut primele declaratii

Distribuie:

Publicat:

Zilele trecute se zvonea ca artistul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, are probleme de sanatate din nou, ca a trebuit sa ceara ajutorul medicilor si ca a ajuns chiar si la Spitalul Municipal din Capitala. Mai mult, acesta si-ar fi anulat si doua concerte din aceasta cauza.

Mihai Constantinescu a spus adevarul despre starea sa de sanatate

Cantaretul ar fi fost nevoit sa ajunga la urgenta cu probleme respiratorii si tensiune oscilanta. Astazi, solistul a clarificat situatia, intr-o interventie directa la Antena Stars. „O stire falsa! Nu am ajuns de urgenta la spital. Nu inteleg de ce circula stiri false. Adevarul e ca afectiunea pe care o am necesita un tratament de mai lunga durata si trebuie sa mai raman doua saptamani in spital, unde sunt ingrijit extraordinar de bine.

Artistul a dezmintit zvonurile

In anul 2017, Constantinescu a fost operat pe cord, iar in urma cu 12 ani i-au fost montate valve biologice. Dupa interventia din 2017, artistul le-a multumit fanilor care l-au incurajat pe retelele de socializare, dar a si dat detalii despre problemele sale de sanatate. „Se pare ca valva mitrala a avut o mica disfunctie care cu timpul s-a largit. Incepusem sa obosesc si se pare ca undeva pe o margine a ei incepuse sa se calcifice.

Obligatoriu trebuia sa fac aceasta interventie. Valva mitrala este foarte importanta. Nicaieri in lume nu se face perfect aceasta operatie. Interventia a durat sase ore, am sangerat destul de mult”, a scris la acel moment Mihai Constantinescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img