sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Adevarul din spatele scandalului dintre Vladimir Draghia si Giani Kirita. Asta e motivul pentru care Giani l-a cautat doi ani de zile prin Bucuresti ca sa il bata! Ce vorbe urate i-a spus Vladimir – Nu te asteptai la asta

Distribuie:

Publicat:

Aseara, in Arena Exatlon, a fost din nou emotie. Faimosii urmeaza sa mai piarda un concurent, iar unul dintre Valentin Chis, Catalin Cazacu sau Giani Kirita urmeaza sa plece acasa.

Faimosii au vorbit deschis despre experienta Exatlon, dar, mai mult, despre cum au legat prietenii intre ei, desi, initial, ar fi fost dusmani. Este si cazul lui Vladimir Draghia si a lui Giani Kirita, cei doi recunoscand aseara, prin vocea primului, ca au avut conflicte dure si ca nu s-ar fi asteptat vreodata sa se poata considera prieteni.

 Vladimir a povestit ca nu isi imagina ca va putea sa il aprecieze vreodata pe Giani Kirita, mai ales ca acesta a incercat timp de cativa ani sa il prinda prin Bucuresti si sa ii aplice o corectie.

Ei bine, noi stim si de unde a pornit conflictul intre cei doi si cum au ajuns Giani si Vladimir sa se urasca de moarte.

 Totul a inceput in cadrul altei emisiuni televizate la care cei doi au participat impreuna. Acolo, Vlad si Giani s-au certat si si-au aruncat cuvinte grele unul altuia, cuvinte ce nu au fost uitat peste ani.

Mai precis, totul a avut loc in 2015 atunci cand ei au fost la un pas de bataie. "Acum patru zile, Vlad si Giani s-au certat rau de tot, ne-am speriat cu totii. Erau amandoi foarte nevosi, asa ca si-au aruncat vorbe grele. Draghia l-a facut 'tigan' pe Giani, probabil pentru ca e mai brunetel, iar acesta a luat foc. L-a facut mitocan si increzut si au sarit la bataie. Au intervenit bodyguarzii pentru ca amandoi faceau pe cocosii si voiau sa se loveasca. Nu s-a filmat nimic atunci pret de cateva zile. Vlad si Giani se certau si se amenintau non stop. Sunt orogoliosi, nu si-au cerut scuze unul altuia, n-au dat mana, barbateste. A fost taraboi ca amandoi sunt nebuni", au povestit, la vremea respectiva, surse din cadrul emisiunii respective.

 Acum, dupa aproape patru luni petrecute la Exatlon, Giani si Vlad par ca au ingropat securea razboiului si arata ca pot forma o echipa frumoasa impreuna, lucru ce demonstreaza ca Exatlon Romania este mai mult decat un simplu concurs sportiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img