joi, 25 aprilie, 2024

Adolescentul, snopit in bataie de jandarmi la Braila, a facut marturisiri cutremuratoare: ”M-au dat cu capul de masina, am ramas inconstient”

Distribuie:

Publicat:

Un tânăr de 17 ani acuză jandarmii că l-ar fi bătut! Reacția autorităților!

Un adolescent, în vârstă de 17 ani din Brăila, a mărturisit cum a fost lovit cu bestialitate de jandarmi, la protestul de marţi seară. Băiatul a vorbit despre clipele îngrozitoare prin care a trecut, fiind bătut de multe ori chiar în sediul polițiștilor, după cum a spus chiar el.

Tânărul a făcut mărturisiri șocante despre cum a fost ameninţat să spună că este bine, deşi fusese lovit în repetate rânduri de jandarmi.

”Eram un grup la  protest, iar la un moment dat am vrut sa plec pana acasa. Cand am vrut sa ne urcam in taxi, o duba de jandarmi a facut semn la politisti sa blocheze tot traficul si apoi au venit si şapte dube de mascati. 

Noi eram in taxi, ne-au dat jos,  dupa aceea pe mine au inceput sa mă lovească cu palme pumni, picioare. M-au dat cu capul de masina, am ramas inconstient, a inceput sa- mi curga sangele. Şi pe verii mei au inceput sa-i ia şi să-i tranteasca.

Ziceau: ‘in sfarsit v-am prins, stati asa ca va aratam noi. Mergem la sectie si dansam cu voi’.  Eu nu am mai constientizat, m-am trezit la sediu. În momentul in care ne-a dat jos din duba, au inceput toti jandarmii sa ne lovească cu bastoanele, cu pumnii şi cu picioarele. Ne-au bagat in sediu, ne-au pus la perete şi au inceput sa ne ia iar la bataie.

 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img