vineri, 29 martie, 2024

Adrian Alexandrov, anunt surprinzator despre relatia cu Elena Udrea. Se intampla chiar inainte de nastere

Distribuie:

Publicat:

Adrian Alexandrov este departe de iubita sa, Elena Udrea. El este in Romania, iar ea, gravida in cateva luni, tocmai in Costa Rica.

Adrian Alexandrov sustine ca asa isi dau seama cat de solida este relatia lor, mai ales ca in curand vor deveni parinti pentru prima data. Iubitul Elenei Udrea a vorbit antr-un interviu pentru Antena Stars despre cat de fericit este ca in curand va deveni tata de fetita.

Chiar daca la inceputul sarcinii au fost probleme, acum Elena Udrea se simte bine, iar fetita din pantece este sanatoasa.

"Mi-e dor de ea. Usor nu este, dar provocarea asta a relatiei la distanta arata cat de solida e relatia. Tata de fata, da. Fiind primul meu copil, mai ales ca e si fetita, am emotii. Abia astept sa vad cum e. Zilnic vorbim. A fost acum cateva zile sa vada analizele si doctorul a zs ca e o fetita sanatoasa si se dezvolta normal. A trebuit sa ma intorc pentru ca am un birou, am niste oameni in birou si trebuie sa ma ingrijesc de el ca altfel se duce de rapa", a spus Adrian Alexandrov.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img