vineri, 19 aprilie, 2024

Adrian Oianu, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Adelina

Distribuie:

Publicat:

Cunoscutul designer Adrian Oianu și partenera sa de viață, Adelina Menea, s-au căsătorit în urmă cu două săptămâni, iar evenimentul a ieșit așa cum cei doi și-au dorit. A avut loc cununia civilă, căci cea religioasă se va face în toamnă, mai exact în octombrie.

Adrian Oianu și Adelina Menea, iubita lui, s-au căsătorit în urmă cu două săptămâni, iar la eveniment aceștia au avut parte de surprize una și una, dar și de o atmosferă plăcută, așa cum și-au dorit. Cei doi au fost foarte relaxați și totul a ieșit așa cum s-a propus.

Primele declarații ale lui Adrian Oianu după ce s-a căsătorit cu Adelina

Să nu uităm însă că vorbim despre cununia civilă a celor doi, căci petrecerea de nuntă însoțită de cununia religioasă a acestora va avea loc în toamnă, atunci când Adrian Oianu și Adelina vor merge și în fața altarului și vor spune DA în fața lui Dumnezeu.

”E foarte plăcut. Sunt la vârsta la care pot să apreciez, chiar m-am bucurat, am trăit deplin acest eveniment, căci fie vorba între noi, am așteptat foarte mult, dar a meritat. Îmi face plăcere să văd lume, oameni apropiați, familia mărită. Nunta e pe 1 octombrie”, a spus Adrian Oianu la Antena Stars, despre cum e în calitate de bărbat însurat.

Adrian Oianu, criticat pentru ținuta aleasă în ziua cununiei civile

La Xtra Night Show, Adrian Oianu a mărturisit că multă lume l-a criticat pentru ținuta aleasă în ziua nunții, dar el mărturisește că a ales să se îmbrace așa cum și-a dorit și astfel încât să se simtă bine.

Designerul a purtat o pereche de pantaloni negri, dar și un tricou de aceeași culoare, iar pe cap a accesorizat o șapcă, așa cum îi știm că îi place să poarte. Soția lui, Adelina Menea a îmbrăcat o rochie lungă cu volane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img