vineri, 29 martie, 2024

Adrian Solomon : “RUȘINE, BOUROȘ ! Rușine, PNL! “

Distribuie:

Publicat:

Mesajul dur lansat de deputatul Adrian Solomon – PSD Barlad in seara zilei de 7 iunie pe reteaua de socializare . Parlamentarul l-a numit pe edilul municipiului Barlad ca fiind " incompetent" :

 

"Primarul Bouroș vrea să ne explice savant de ce Tom si Jerry sunt prezenți în programul Zilelor culturale, iar Muzeul V. Pârvan și Teatrul V.I.Popa nu.

Chiar dacă scrii mult, ca un procuror beat de putere dorind să ascunzi lipsa probelor prin tot felul de bârfe, șmenuri ,șușanele telefonice și tembelisme avocățești, adevărul e UNUL SINGUR: Bouroș, ești incompetent!!! Nu e permis ca să inițiezi/aprobi a priori programul Zilelor Culturale Bârlădene și să te plângi ca un milog că nu ți s-a spus. Cine se scuză, se acuză, monsieur le maire! Că te lauzi ca ai dat din bani publici premii cât am dat noi de la Asociația Hamangiu din bani privați, înseamnă că ești mic, mic de tot! Să jignești un profesionist precum dl director Mamalaucă înseamnă că ești NIMENI pe stradă. Să aduci doar expirați de la clubul Alcoolicilor Anonimi pe post de somității ale culturii înseamnă că ești un distrus. De fapt, domnule Bouroș, ești doar un os de mistreț pe care îl descoperă cercetătorul Mamalaucă prin săpăturile de la Polocin.

Cere-ți scuze public pentru ignorarea muzeului, cere-ți scuze public pentru jignirile aduse celui care a făcut muzeul ceea ce este astăzi, cere-ți scuze nouă tuturor celor care în loc de cultură vedem circ, kitsch și zloată! RUȘINE, BOUROȘ ! Rușine, PNL!

PS: Ordinul semnat de președintele Băsescu și contrasemnat de primul-ministru Ponta în 2014 a fost fundamentat de dl Mamalaucă și echipa domniei Sale atât de bine încât diligențele d-nei senator Crețu și ale subsemnatului nu au putut fi refuzate de decidenți! Ca un contraexemplu dl Iohannis a refuzat să acorde aceeași distincție Academiei Bârlădene în 2015 pe baza fundamentării liberale a d-nei Monu. Q.E.D " Deputat Adrian Solomon

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img