vineri, 19 aprilie, 2024

Adrian Solomon uraste politistii! “Au scoala, cat am eu vacanta”. Acum se razbuna pe ei si le taie maririle salariale

Distribuie:

Publicat:

Ies la iveala tot mai multe informatii INCENDIARE despre ura unui parlamentar PSD la adresa politistilor. Ultima sedinta a Comisiei de Munca din cadrul Camerei Deputatilor a fost întrerupta de mai multe ori de discutiile aprinse dintre Adrian Solomon, seful Comisiei de Munca, si Dumitru Coarna, directorul SNPPC. 

Acestia au avut un schimb de replici dure pe motivul schimbarilor din legea salarizarii care opreste multe din maririle salariale promise de Guvernul Grindeanu. “Nimeni nu o sa primeasca niciun spor. Nu mai mintiti la televizor ca ne mariti salariile. O sa închidem tara asta si plecam. Ramaneti singuri în Parlament! V-ati batut joc de noi. E o lege de rahat!”, a spus presedintele SNPPC Dumitru Coarna, în timpul dezbaterilor. 

Barladeanul Adrian Solomon a raspuns la aceste acuzatii în stilul sau acid si sarcastic. “Domnul Coarna nu are decat militia în cap. (…) Daca nu puteti sa va abtineti o sa rog chestorii Camerei sa intervina”, a replicat Adrian Solomon.  

Ura lui Solomon la adresa politistilor este insa una mai veche. Din informatiile detinute de sursele BZI, Solomon ii uraste pe politisti pentru ca i-au luat permisul in urma cu 7 ani. “In anul 2010 a fost oprit de un coleg de al meu care i-a luat permisul si el a inceput cu afirmatii de genul ca toti politistii sunteti ‘toti politistii sunteti niste prosti si niste nesuferiti si aveti scoala cat am eu vacanta’. I-a filmat si a spus ca mereu o sa urasca politistii”, a relatat pentru BZI un politist.

Acest incident s-a petrecut in anul 2010, pe DN 24, in directia Iasi – Vaslui. In plus, anul trecut, presa valuiana a relatat pe larg un incident petrecut in luna octombrie. Intr-o seara, pe cand circula linistit pe strada Vasile Parvan din Barlad, parlamentarul a fost oprit de politia rutierã si pus sa sufle în aparatul alcooltest, pentru a se vedea daca acesta s-a urcat baut la volan. Ofuscat de îndrazneala politistilor de la rutiera, Solomon s-a umflat în pene si s-a burzuluit la oamenii legii. Nu i-a folosit la nimic ratoiala, caci, pana la urma, a “pupat” alcooltestul în vazul lumii. 

Martorii oculari s-au amuzat de supararea demnitarului, tratat ca un om de rand în Barladul unde acesta visa sa fie primar. “Da, a fost testat, pentru cã a avut loc o actiune ampla pe linia verificarii si prevenirii conducerii sub influenta alcoolului. Rezultatul testarii cu aparatul alcooltest a fost negativ”, a precizat Loredana David, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.  

Cele doua incidente au lasat insa urme adanci in mintea lui Solomon, care acum a gasit un moment numai bun sa se razbune pentru “umilintele” suferite in fata politistilor. Acum Adrian Solomon a ajuns presedinte in Comisia de Munca si a refuzat unele drepturi politistilor desi au fost promulgate de lege. Din postura de presedinte in Comisia de Munca, Adrian Solomon a militat pentru respingerea maririle salariale pentru politisti.

SURSA: ziuanews.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img