vineri, 29 martie, 2024

Adrienne Bailon a devenit mamă. Vedeta americană și soțul ei, Israel Houghton, au apelat la ajutorul unei mame surogat

Distribuie:

Publicat:

Adrienne Bailon, fostă membră a trupei The Cheetah Girls, a devenit mamă. Vedeta americană de 38 de ani și soțul ei, cântărețul Israel Houghton, au publicat prima imagne cu băiețelul lor, care a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Vedeta de televiziune Adrienne Bailon a anunțat că a devenit mamă. Pentru cântăreață și pentru soțul ei este un vis devenit realitate, având în vedere că încercau de cinci ani să conceapă, și au reușit abia acum, după ce au primit ajutorul unei mame surogat.

Adrienne Bailon a devenit mamă cu ajutorul unei mame surogat

În cadrul postării în care a anunțat venirea pe lume a băiețelului lor, Adrienne și Israel Houghton au dezvăluit că micutul se numește Ever James.

"Băiețelul nostru este aici și suntem atât de îndrăgostiți. Dacă ați urmărit povestea noastră de dragoste… știți că procesul nostru pentru a avea un copil a fost dur. Dumnezeu își ține cuvântul și promisiunile.”, a scris Adrienne Bailon, în cadrul postării în care a inclus o poză alb-negru de familie, cu noul membru.

Vedeta a menționat că a făcut tot posibilul să păstreze sarcina secretă și a reușit, iar venirea pe lume a fiului ei a „meritat fiecare lacrimă, fiecare dezamăgire, fiecare rugăciune, fiecare fertlizare in vitro, fiecare sarcină pierdută”.

A încercat să rămână însărcinată timp de 5 ani

Chiar dacă nu a dat mai multe detalii despre copilul ei, Adrienne a dezvăluit că a fost născut de o mamă surogat. În cele din urmă, în mesajul ei, vedeta le-a mulțumit celor dragi pentru sprijinul pe care i l-au oferit în ultimii cinci ani, de când a început procesul pentru a putea deveni mamă.

Fosta ei colegă de la emisiunea The Real, Jeannie Mai Jenkins, a fost printre primii care i-au transmis felicitări în mediul online.

"E aici!!! Doamne, mulțumesc pentru acest dar la care ai petrecut timp de calitate pentru Israel și Ade. Fiecare secundă de perfecțiune. Mulțumim pentru mintea lui și pentru zâmbetuul adorabil, care va lumina lumea! Te-am așteptat Ever!! Monaco este pregătită să vă asortați ținutele.”, a fost mesajul transmis de vedeta americană prietenei sale.

Pentru Adrienne este primul copil, dar soțul ei mai are alți patru din căsnicia anterioară: Mariah, Jordan, Milan and Israel. Israel Houghton și cântăreața s-au căsătorit în 2016.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img