vineri, 26 aprilie, 2024

Adversar redutabil

Distribuie:

Publicat:

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a avut o evolutie excelenta in fata campioanei la juniori D, Sporting Juniorul Vaslui. Desi a pierdut cu scorul de 3-1, echipa antrenata de Ionut Chiochiu a impresionat, mai ales ca este formata din jucatori cu cel putin un an mai mici fata de adversari.

Doua din goluri au venit din lovituri de la 30 m, iar ultimul a fost marcat la ultima faza a jocului.
”Cu toate ca jucatorii mei sunt nascuti 2003 si sunt doar vasluieni, crescuti de la 7 ani impreuna, au reusit sa se apere in mod exemplar, sa deschida scorul si sa isi creeze inca trei mari ocazii de a marca impotriva unei echipe foarte valoroase, ce anul acesta isi va apara titlul de campioana a Romaniei. Felicit copiii nostri pentru inteligenta si maturitatea cu care au jucat. Le uram mult succes colegilor de la Sporting Juniorul Vaslui, iar noi vom fi suporterii lor la finala de anul acesta”, a spus Ionut Chiochiu.

Sporting Juniorul ocupa prima pozitie in clasamentul etapei judetene a Campionatului National de fotbal, Under 15, si va fi mai mult ca sigur reprezentanta Vasluiului la faza regionala a competitiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img