vineri, 29 martie, 2024

Afacere ISTORICA! 200 de milioane de euro pentru transferul lui Messi si cel mai mare salariu din lume

Distribuie:

Publicat:

Prelungirea contractului lui Lionel Messi reprezinta prioritatea Barcelonei pentru aceasta vara, dar se pare ca exista un motiv pentru care acesta nu a acceptat inca oferta catalanilor.

Don Balon sustine ca argentinianul de 29 de ani a primit o propunere greu de refuzat: e dorit de Pep Guardiola la Manchester City, iar englezii i-au pregatit cel mai mare salariu din istoria fotbalului: 40 de milioane de euro.

Mai mult, nici Barcelona nu ar putea trece usor cu vederea cele 200 de milioane de euro pe care ”cetatenii” sunt dispusi sa le vireze in conturile echipei de pe Camp Nou pentru a-i convinge pe oficiali sa renunte la unul dintre cei mai buni jucatori din istorie.

49 de goluri si 17 pase decisive si-a trecut in cont Messi in cele 47 de meciuri disputate in toate competitiile acestui sezon in tricoul Barcelonei.

Messi se afla la Barcelona inca din 2001, cand avea numai 14 ani, si a debutat in 2004 pentru prima echipa.

37 de milioane de euro/an primeste Tevez la Shanghai Shenhua, el fiind cel mai bine platit jucator din lume. Messi il va putea depasi, daca ar accepta trecerea in Premier League.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img