sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Afacerit CONTROVERSAT saltat de politisti de pe Aeroportul Otopeni. Incerca sa fuga in Dubai ca sa scape de puscarie

Distribuie:

Publicat:

A fugit in Dubai ca sa nu faca puscarie in Romania, dar s-a predat pe Aeroportul Otopeni. E povestea unuia dintre cei mai controversati afaceristi din Romania.

Alin Simota a fost arestat, saptamana trecuta, marti, pe Aeroportul Otopeni. El a fost dus si incarcerat la Penitenciarul Rahova. Fost consilier judetean din partea PNL, Simota a fost dat in urmarire nationala si internationala si in consemn la frontiera dupa ce a fugit din tara, la inceputul anului trecut, scrie gddhd.ro.

Afaceristul a revenit, la mijlocul saptamanii trecute, in Romania, pe Aeroportul Otopeni, cu o cursa de Istanbul. Pe aeroport, politistii de frontiera l-au arestat pe omul de afaceri hunedorean ce se sustragea executarii pedepsei cu inchisoarea. Fugit in Dubai pentru ca avea de efectuat 2 ani de puscarie, Simota a intrat in conflict si cu legile arabilor. Surse apropiate omului de afaceri sustineau ca acesta ar fi cercetat de autoritatile din Dubai pentru o serie de fapte economice derulate pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite, existand la un moment dat informatii ca acesta ar putea fi chiar retinut pentru faptele sale. Arabii au ales sa-l deporteze pe Simota.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img