joi, 28 martie, 2024

Afla ce iti rezerva astrele astazi

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Persoana care iti apare astazi in cale ar putea avea un rol major in viata ta de acum inainte. Te poate completa intr-un mod in care nici nu stiai ca ai avea nevoie, deci priveste-l ca pe jumatatea care completeaza intregul. Ca poate fi un potential partener de viata sau de afaceri, un prieten foarte bun sau sufletul tau pereche cu care vei trece printr-o multime de lectii, asculta cu atentie ce are de transmis, pentru ca adeseori iti vei extrage energia pozitiva din indrumarile sale. El poate deveni motorul tau principal de propulsie!
Taur
Te cheama departarile, lumea larga, destinatiile nedescoperite, ca atare iti vei concentra atentia asupra locurilor pe unde ti-ai dori sa ajungi cat mai curand. Faci planuri de concediu, rezervari la avion si la hotel, tot felul de idei de evadare din cotidian in spatii cat mai indepartate de casa. Daca nu poti pleca si azi la drum, ajunge doar sa treci in revista fotografiile din ultimele tale calatorii ca sa ti se faca iar un doc de duca… Cu siguranta inchei ziua cu o idee pe care o vei pune curand in aplicare si abia astepti sa pleci!
Gemeni
Asculta-ti vocea interioara care iti atrage atentia asupra unor semne defavorabile anumitor actiuni. Daca vezi ca tot ce vrei sa faci nu se leaga, ar fi bine sa te opresti inainte de a fi prea tarziu. Ti se pun atat de multe bete in roate incat ar trebui sa te gandesti daca nu cumva sunt semnale de alarme ca nici nu ar mai trebui sa duci mai departe acest drum care nu vrea sa inainteze, oricat te-ai stradui. Acorda atentie avertismentelor care apar sub diverse forme (ganduri, presentimente, senzatii, coincidente) si tine cont de ele!
Rac
O binemeritata liniste se aseaza peste planurile tale, redescoperind calmul, echilibrul, armonia cu ceilalti sau cu tine insuti. E un semn ca s-au reasezat toate pe un fagas normal, stabil si bun, ce iti inspira din nou incredere si securitate. Primul plan vizat pare sa fie cel financiar, unde simti ca s-au mai ridicat niste piedici, s-au mai redresat unele puncte fragile, deci daca banul e pe teren sigur, parca si psihicul tau se mai linisteste. Cauta in jurul tau acea zona de echilibru care iti inspira, finalmente, o stare de bine si de confort si mentine-o cat mai mult.
Leu
Esti stresat la culme de cei din jurul tau, care cer enorm de la tine. Auzi doar critici, comentarii, reprosuri, dar nu ar trebui sa le privesti doar ca pe niste atacuri la adresa ta, ci ca pe niste stimulente sa iei atitudine, sa schimbi ceva, sa dai startul unor directii noi. Daca ii lasi pe cei agitati si nervosi din preajma sa te conduca cu aceasta atitudine negativa, le dai putere si mai mare, ca atare ia taurul de coarne si schimba polaritatea acestor confruntari. Un repros te poate motiva sa dai startul unei noi directii, critica poate repara o greseala, cicaleala te poate impinge la actiune. Fa ceva, chiar daca faci la nervi!
Fecioara
Tu ai idei excelente, dar nu prea ai cu cine le impartasi, de parca atragi alaturi de tine doar oameni comozi, lenesi, care nu au chef de nimic din ceea ce le propui. Daca nu ai pe cine te baza, incearca sa faci singur tot ceea ce ai in plan pentru astazi, deoarece poti deveni un exemplu pentru cei care abia se urnesc la treaba. Vazandu-te pe tine implicat si culegand deja roadele actiunilor incepute, s-ar putea sa-i convingi si pe ei sa ti se alature. Nu insista sa chemi alaturi de tine pe cei care spun nu am chef la orice, ci apuca-te de treaba, aratandu-le concret ce anume doresti.
Balanta
Simti ca sensul in care mergi nu e cel mai corect si procesele de constiinta incep sa te cicaleasca din umbra. O voce interioara iti tot spune: nu e bine, nu e corect, desi tu mergi inca mai departe, dar ai sa vezi ca acest mesaj se va repeta atat de insistent si de obsesiv, ca intr-un final ii vei da ascultare. Ai o constiinta mult prea puternica si sobra ca sa nu-i dai atentie, deci ia vezi ce-ti spune acea soapta interioara cu privire la un plan care, desi evolueaza, nu da roadele dorite. Nu cumva trebuie sa schimbi tactica? Nu cumva te-ai abatut de la scop?
Scorpion
Primul lucru caruia trebuie sa acorzi azi atentie e acel blocaj care te tine pe loc de la o vreme. Esti sfatuit sa te eliberezi de ceea ce nu te lasa, de la o vreme, sa evoluezi, sa te dezvolti, sa treci la etapa urmatoare, pentru ca duci dupa tine un balast inutil care nu-si mai are rostul. Lupta cu propriile tale limite si oprelisti, pentru ca cel mai mare dusman nu e afara, ci chiar in interiorul tau. Deschide-te spre nou cu incredere, fara teama de trecut, pentru ca acesta e un capitol demult incheiat si acolo ar trebui sa ramana. Lasa-te putin in voia sortii si vezi ce aduce, fara sa controlezi totul.
Sagetator
Bugetul s-a stabilizat si e pe un teren mult mai bun. Banii au un rol important in reusita planurilor acestei zile. Iesi la cumparaturi pregatit sa iti iei o multime de lucruri pe care le consideri esentiale pentru fericirea ta. Ca e un obiect de decor de care esti foarte incantat sau de vestimentatie de sezon pentru a-ti reinnoi garderoba, simti nevoia sa te lauzi si altora cu ultimele tale achizitii, ceea ce te aseaza in centrul tuturor discutiilor despre moda. Afacerile merg si ele foarte bine, cu sansa de a acumula un capital semnificativ ce iti da curaj sa treci mai departe in planurile tale.
Capricorn
Nu vrei sa te mai implici in activitatea unui prieten care nu stie sa-si arate recunostinta pentru faptul ca cei de langa el ii sunt aproape. Ai facut-o de atatea ori si nu l-ai multumit niciodata si nici macar nu a stiut sa aprecieze ce au facut altii pentru el, ca atare azi nu mai vrei sa participi. De ce sa-ti consumi timpul si energia pentru binele lui? Mai bine iti vezi de ale tale si refuzi cat poti de elegant, cautand scuze. Nu mai pune atata suflet in problemele altora, cand ei nu stiu decat sa profite de bunavointa ta!
Varsator

Esti la mijloc intre doua stari contrarii. Una te impinge sa pornesti acum intr-o directie noua, in timp ce alta, mai precauta sau mai tematoare, iti spune sa stai pe loc si sa astepti un moment mai bun. Nu esti sigur care dintre cele doua cai este cea corecta, de aceea ar fi bine sa le cantaresti pe amandoua si, daca si alte argumente din jurul tau te stimuleaza sa dai startul acum acelei actiuni, urmeaza indemnul. Daca stai pe loc si trece sansa pe langa tine fara sa profiti de ea, vei regreta ca nu ai dat ascultare acelei incurajari.

Pesti

Felul in care te comporti supara pe cei care te asculta si nu faci altceva decat sa creezi animozitati in jurul tau. Esti stresat, se vede ca ceva nu-ti convine, dar chiar daca ai motive sa o faci pe suparatul, incearca sa nu-ti eliberezi nervii pe cei din jur, pentru ca le strici si lor tot cheful. Esti implicat intr-un fel de razboi cu toata lumea, dar nu esti singurul in aceasta situatie, de parca ai aduna alaturi de tine mai multe persoane cu acelasi of, dorind sa militati impreuna pentru un drept sau pentru un scop. Nu prea sunt sanse sa obtii victoria, ca atare mai redu tonul, cat de cat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img