joi, 28 martie, 2024

Afla ce iti rezerva astrele astazi

Distribuie:

Publicat:

Berbec
E mare vanzoleala in jurul tau si nu reusesti sa mentii dialogul pe un teren pasnic. Ceilalti isi calm pierd cumpatul si ridica tonul fara motiv si, cum ai si tu o limita a rabdarii, e normal sa sari la un moment dat cand simti ca nu mai suporti tensiunea. Ceva lipseste pentru a avea o discutie constructiva in care fiecare sa-si expuna punctul de vedere iar nevii pun stapanire pe fiecare incercare de a te face auzit sau inteles. Cand nu reusesti sa tii sub control energiile, furtuna e gata-gata sa rabufneasca. Ceilalti isi vor elibera nervii pe tine ca mai apoi sa te stresezi singur cum sa rezolvi problema.
Taur
Vezi cu ochii tai ca un vis in care ai investit energie se duce de rapa si e normal sa fii incercat de regrete si tristete. Nu e chiar asa de grav pe cat pare, e doar un impas trecator ce te face sa-ti pierzi curajul de a merge mai departe. Lasa lucrurile asa cum sunt deocamdata, chiar daca nimic nu mai evolueaza. O pauza poate fi de bun augur pentru a te detasa de miezul evenimentelor si, dupa o vreme, sa descoperi ca sunt din nou intrunite conditiile unei evolutii excelente. Acum nu, esti in pasa proasta, ceva lipseste pentru a crede din nou in sansele tale, de aceea nu trebuie sa decizi nimic major, ca sa nu regreti mai tarziu.
Gemeni
Te preocupa soarta unor investitii, a unei afaceri, si stai si chibzuiesti atent la pasii urmatori, ca sa fii sigur ca nu faci nicio greseala sau nici un abuz. Esti atent la cele mai mici cheltuieli, te gandesti chiar si la eventuale plati neprevazute, vrei sa stabilesti o strategie bine pusa la punct ca sa nu te ia nimic prin surprindere. Prudenta de acum, spiritul econom care te cuprinde in acest moment, capacitatea de planificare in detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni in curand, cand roadele strategiei tale de acum se vor arata, profitabile.
Rac
Oricat te-ai stradui sa fii pe placul lumii, nu poti multumi pe toti, deci nu te mai chinui atata! Daca pe cineva il satisface gestul tau, fii sigur ca alaturi se gaseste cineva care sa te judece. Vei resimti aceasta impartire clara in doua tabere in jurul tau, pentru ca ceea ce spui tu, acum, unuia i se va parea a fi bun si nobil, in timp ce altul te va critica intens. Tu fii asa cum esti, nu te mai lupta sa fii pe placul lumii, pentru ca nu vei reusi! Cat timp ceea ce faci consideri ca este si ceea ce se cuvine, asta conteaza cel mai mult. Tu sa fii multumit ca faci totul corect, cinstit, nobil, conform propriilor tale criterii si principii.
Leu
Banii sunt motivul celor mai mari dispute astazi, de parca nimeni nu se mai intelege cu nimeni din cauza sumelor vehiculate. Ori te certi cu cei care ar fi trebuit sa-ti dea niste bani, ori nu-ti convine pretul unei tranzactii si te opui, ca atare trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare daca pornesti la cumparaturi sau daca discuti despre afaceri. Oricum ai mereu senzatia ca banii nu-ti ajung, ca nu te satisface remuneratia primita pentru un serviciu deja prestat si nici preturile nu-ti sunt pe plac daca mergi prin magazine, deci nervii tai cresc ori de cate ori vine vorba de bani. De luat sau de dat.
Fecioara
Esti tentat sa glumesti pe seama trecutului unora, dar ei nu-ti povestesc ce li s-a intamplat candva ca tu sa razi de ei, ci pentru ca simt nevoia sa se elibereze de amintiri. Poti folosi atitudinea jucausa care te cuprinde pentru a le abate gandul de la problemele lor de altadata, pentru a le arata ca orice hop poate fi trecut daca zambesc si trec mai departe cu capul sus, dar incearca sa nu glumesti pe seama acelor probleme care pe ceilalti ii dor. Daca nu poti intelege prin ce treci, compatimeste-i, dar nu ironiza si nu lua peste picior necazurile lor, spunand ca sunt fleacuri. Pentru ei nu sunt!
Balanta
Te bucuri de o buna colaborare cu persoanele implicate in acelasi proiect ca si tine. Fiecare separat, aveti interese comune si va uniti fortele pentru a ajunge acolo unde v-ati propus. Nu va subminati unii altora autoritatea, nu va criticati, ci, dimpotriva, descoperiti o cale excelenta de a va completa si a va sustine unii pe altii. Nici urma de competitie sau de egoism aici, incat nici nu-ti vine a crede cat de bine merge relatia. Cat timp fiecare are un rol de jucat aici iar, la final, si ceva de castigat de aici, nu are rost sa va puneti bete in roate, ci sa va sprijiniti reciproc!


Scorpion


Fidelitatea si loialitatea sentimentelor in plan sentimental sunt puse in balanta in cel mai serios mod, dar ai toate sansele sa iesi bine la aceasta judecata. Daca te simti cu musca pe caciula in relatia de suflet, ar fi mai bine sa recunosti singur ca ai gresit, inainte de a fi descoperit, si sa repari de urgenta situatia, ca nu cumva sa genereze crize in lant. O discutie fata in fata, sincera, in care si tu si partenerul spuneti ce aveti pe suflet, poate redresa cu succes o situatie neclara intre voi doi, dar nu incerca sa te ascunzi dupa deget. Adevarul iese oricum la iveala!


Sagetator
Cei care se cred mai puternici decat tine, in anumite privinte, vor privi ciudat atitudinea ta independenta, prin care arati, de fapt, ce vine te descurci de unul singur. Arati ca tu nu ai nevoie de cineva sa te indrume sau sa-ti dea ordine, iar celor autoritari din fire nu prea le convine asta, dar azi ai libertate deplina de decizie si de miscare. Nu asculti de nimeni, nici macar de cei care chiar detin fraiele puterii in privinta ta, pentru ca detii si tu toate resursele necesare pentru a arata ce poti, ce stii, cine esti si de a ajunge la succes prin forte proprii.
Capricorn
Se naste o dorinta noua in inima ta si pui mult suflet in implinirea ei. Daca mai aduni, alaturi de tine, si un grup mai numeros de sustinere, oameni cu aceleasi dorinte ca si tine, v-ati putea uni cu totii fortele in acelasi sens. Cand vezi ca mai sunt si altii care isi doresc acelasi lucru, parca te ambitionezi si mai mult, pentru ca, daca ar veni din jurul tau doar critici si oprelisti, nu ai mai avea aceeasi putere de a ajunge la capat. Speri mult de la acest plan, tocmai pentru ca isi aduc mai multi contributia la reusita lui, dar sufletul acestei actiuni esti tu!
Varsator
Fii generos cand vine vorba de gesturi de afectiune, deoarece vei fi de-a dreptul incantat cand ii vei vedea pe ceilalti ce bine primesc iubirea ta. Ai atat de multe de oferit incat uiti si de atitudinea ta un pic egoista, despre care vorbesc unii, si de propriile interese, si dai tot ce ai fara a astepta nimic in schimb, stiind cat de multa nevoie au cei dragi de o vorba buna, de un stimulent, de o mana intinsa. Dai dovada de un imens altruism, asezand pe ceilalti pe primul plan, si abia la urma pe tine, dar esti fericit daca ceilalti zambesc.
Pesti
A venit momentul sa te intorci un pic in timp la vremuri mult mai frumoase si mai vesele. Parca ai redeveni copil pentru o zi si te simti bine in aceasta postura, lipsit de griji, bucurandu-te de lucruri de altadata care revin acum in actualitate. Poate treci prin locurile copilariei tale. Poate retraiesti un eveniment fericit de demult care te face inca sa te simti bine. Poate iei de la capat o actiune care nu a avut sorti de izbanda candva, dar acum evolueaza incredibil de repede. Arunca, deci, o privire inapoi in trecut pentru ca ceva bun din alte timpuri revine!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img