sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ai fost sunat de 0314137830? Cine se ascunde în spatele acestui număr

Distribuie:

Publicat:

În ultima perioadă, din ce în ce mai multă lume se plânge de faptul că a fost sunată de numere necunoscute și nu știu dacă să apelze sau nu înapoi acel număr de teama a nu fi vorba despre o escrocherie la mijloc.

Unul dintre numerele de telefon de pe care au fost apelați mulți români este 0314137830 și dacă n uau reușit să răspundă se întreabă dacă și acesta face parte din lunga serie de numere considerate „periculoase“.

Potrivit ANCOM (Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii – n.r.), „acest număr de telefon este de telefonie fixă și face parte din rețeaua de telefonie fixă a județul București / Ilfov. Numărul de telefon 0314137380 aparține rețelei de telefonie fixă Telekom, Digi sau UPC, iar acest număr nu este portat în altă rețea.“

Persoanele care au fost sunate de pe caest număr de telefon și au răspuns susțin că aparține Metropolitan Life, partener Raiffeisen Bank și, de obicei, li s-a oferit posibilitatea de a-și face o asigurare de viață.

„Sună insistent la ore destul de fixe. Se prezintă că este de la Metropolitan și vor să-mi facă o asigurare de viață. Am înțeles că este ste un serviciu de asigurări“, a spus una dintre persoanele sunate de la acest număr de telefon.

Și alții s-au plâns de faptul că sunt sunați insistent și, de obicei, la ore fixe.

„Sunt sunat de două-trei ori pe zi. De obicei sună la orele 11:00, 12:00, 15:00. De câteva ori, am zis să nu răspund. Până la urmă, după ce le-am răspuns, am aflat că sunt de la Metropolitan Life și voiau să-mi ofere o asigurare de viață“, a menționat o altă persoană care a fost sunată de pe acest număr de telefon.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img