vineri, 19 aprilie, 2024

Ai nevoie de o mai buna organizare a activitatilor companiei tale? Opteaza pentru un fiset metalic!

Distribuie:

Publicat:

Orice afacere in plina dezvoltare are nevoie de resurse si solutii pentru a-si indeplini scopul propus. Dintre acestea, poate cele mai importante sunt organizarea si planificarea eficienta a activitatilor intreprinse in cadrul companiei. Din acest motiv, pentru a obtine cel mai bun randament, iti recomandam folosirea unui fiset metalic de cea mai buna calitate. Astfel, poti beneficia de o buna organizare, avand in acelasi timp siguranta unei investitii foarte rentabile in timp, datorita rezistentei materialelor din care este confectionat un dulap metalic. Spre deosebire de un dulap din lemn, care are o durata de viata mult mai mica, un fiset metalic va rezista pentru mult timp, fara a avea nevoie de mentenanta sau reparatii. In orice companie bine organizata apare nevoia de arhivare si stocare a documentelor de maxima importanta. Din acest motiv, este indicat sa optezi pentru un fiset metalic, perfect pentru depozitarea bibliorafturilor cu acte sau facturi, a diverselor obiecte si accesorii.

Care este pretul unui fiset metalic de calitate?

In comparatie cu costurile la care se ridica un dulap din lemn, sau cu pretul unui sistem de depozitare din plastic, un fiset metalic beneficiaza de cel mai bun raport calitate-pret existent pe piata, daca ar fi sa luam in calcul durata de viata mult extinsa. De regula, pretul de pornire pentru aceasta piesa de mobilier este in jurul sumei de 500 de Lei, insa, daca modelul este de mari dimensiuni sau are caracteristici speciale, pretul poate ajunge chiar si la 1000 de Lei pentru un fiset metalic. Chiar si asa, exista multe promotii in magazine, alaturi de oferte speciale, vouchere si multe altele, care vor scadea substantial pretul de achizitie.

 

Ce tipuri de fisete metalice exista?

Pentru inceput, inainte sa iti utilezi biroul este bine sa tii cont si de caracteristicile unui fiset metalic. Acestea se clasifica in functie de necesitate, insa si dupa tipul si dimensiunea obiectelor ce pot fi depozitate:

– Poate ca cel mai des intalnit tip de fiset metalic este acela destinat organizarii si arhivarii documentelor importante, actelor, dosarelor si bibliorafturilor.

– Multe modele sunt proiectate pentru a gazdui instrumente, unelte sau aparate specifice activitatii intreprinse.

– Unele tipuri de fisete metalice beneficiaza de un plus de securitate pentru a proteja informatiile sau instrumentele depozitate, de regula sub forma unui seif sau a unei casete de valori.

– In mediile periculoase, se foloseste un model de fiset metalic care este confectionat din materiale termorezistente si tratat cu vopsea ignifuga sau anticoroziva.

– Pentru domeniul medical este folosit foarte des un model de fiset metalic cu sistem special de inchidere, pentru a depozita medicamente sau substante toxice/periculoase.

Astfel, se poate observa cu usurinta care sunt avantajele date de un fiset metalic. Acesta este absolut necesar in orice companie, afacere sau agentie, indiferent de domeniul de activitate. De aceea, pentru a profita de cea mai buna oferta si de cel mai bun raport calitate-pret, apeleaza la Viamond.ro, furnizor de papetarie si birotica cu experienta de peste 25 de ani in Romania!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img