marți, 16 aprilie, 2024

AJOFM din Vaslui :Locuri de munca in Norvegia

Distribuie:

Publicat:

Adecco Norge AS, este una dintre cele mai importante agentii de recrutare a fortei de munca din Oslo, Norvegia si ofera prin Reteaua EURES Romania 130 locuri de munca vacante in urmatoarele meserii:
– 30 posturi – instalator;
– 20 posturi zugrav;
– 80 posturi – dulgher/tamplar constructii;
Descrierea locului de munca:
– Instalator: Instalarea, repararea si intretinerea instalatiilor din cladirile industriale, comerciale si rezidentiale in conformitate cu desenele tehnice, cunoasterea tehnologiei moderne, lucrari externe si interne. Se lucreaza pe intreg teritoriul Norvegiei.
– Zugrav: Zugraveli, tencuieli si pregatirea suprafetelor in cladiri industriale, comerciale si rezidentiale, lucru la interioare si exterioare. Se lucreaza pe intreg teritoriul Norvegiei.
– Dulgher/tamplar constructii: Constructii, inclusiv case din lemn in conformitate cu desenele tehnice, cunoasterea tehnologiei moderne, lucrari exterioare si interioare. Se lucreaza pe intreg teritoriul Norvegiei.
Cerintele locului de munca:
– Instalator: Experienta minim 3 ani (nu mai putin de 1 an), scoala profesionala sau curs de instalator, certificat de artizan este de asemenea acceptat, abilitati de comunicare in limba engleza.
– Zugrav: Experienta minim 3 ani (dar nu mai putin de 1 an), abilitati de comunicare in limba engleza.
– Dulgher/tamplar constructii: Experienta minim 3 ani (nu mai putin de 1 an), scoala profesionala sau curs dulgher/tamplar in constructii, certificat de artizan este de asemenea acceptat, abilitati de comunicare in limba engleza. Experienta din strainatate va fi un avantaj, spirit de echipa si capacitatea de a invata limba vor fi apreciate.
Limba straina: engleza, nivel bun;
Salariu: 181,5 NOK brut/ora (19,5 euro brut/ora); se lucreaza minim 7,5 ore/zi de luni pana vineri.
Durata contractului: Se ofera contracte pe o perioada lunga de timp intr-o companie stabila, cu posibilitatea de mutare definitiva in Norvegia. Contractul de munca va incepe de la 1 august 2016.
Mod de aplicare: CV in limba engleza la adresa ir@adecco.no;
Termen limita de aplicare: 31.07.2016.

Persoanele cu domiciliul in judetul Vaslui interesate de oferta trebuie sa se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM din Vaslui, strada Spiru Haret nr. 5, et. 1, cam. 24,tel: 0733975397

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img