joi, 25 aprilie, 2024

Alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru barbatul din Dranceni care a distrus banca cu autoturismul – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Miercuri, 28 iulie, ora 18:40, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși, au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, un autoturism înmatriculat în județul Iași, ar fi distrus o bancă de pe drumul public din comuna Drânceni, județul Vaslui. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat și identificat un bărbat în vârstă  de 34 de ani, din comuna Drânceni, județul Vaslui, care ar fi condus autoturismul înmatriculat în județul Iași.

  Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Huși, în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de” conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe” și ”distrugere”.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img