vineri, 19 aprilie, 2024

ALDE asteapta clarificari de la PSD pentru motiunea de cenzura. Semnalul lansat de Varujan Vosganian

Distribuie:

Publicat:

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a declarat duminică la Antena 3 că nu este sigur că PSD își dorește să-și asume guvernarea în cazul în care Guvernul va fi demis în Parlament, astfel că pentru moțiunea de cenzură vrea să aibă o discuție cu social-democrații în care să-i fie explicat ce se întâmplă mai departe dacă votează și pică Guvernul.

„PSD in mod real doreste sa-si asume guvernarea? Este o intrebare pentru Congresul PSD. Nu am simtit ca este o asumare clara in legatura cu formarea unui nou guvern. De aceea as dori sa am discutii cu cei de al PSD despre cum vad ei si viitorul imediat. Pentru ca obiectivul nostru este o mai buna guvernare, nu doar daramarea guvernului PNL (…) Cand au trecut alte motiuni n-am avut solutii si ne-am pricopsit cu actualul guvern Orban”, a declarat Varujan Vosganian.

Senatorul PSD Titus Corlțățean, i-a răspuns că social-democrații vor propune un guvern de tranziție până la alegerile parlamentare, cu mandat să organizeze alegerile și să gestioneze epidemia de coronavirus. „Propunerea noastra va fi un premier tehnocrat care sa poate reuni o majoritate de gestiune”, a declarat social-democratul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img