marți, 16 aprilie, 2024

Alerta alimentara! Un tip de somon, retras de la comercializare dintr-o mare retea de hypermarketuri din Romania. Cum se manifesta listerioza

Distribuie:

Publicat:

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a anuntat ca Societatea Negro 2000 SRL procedeaza joi la retragerea de la comercializare a produsului „File de somon afumat 140g”, urmare evidentierii prezentei Listeria monocytogenes.

„Lotul de produs supus rechemarii de la consumator este urmatorul: – Lot 51 C / DLC 04.02.2019 – Cod EAN : 5941330014327. Se recomanda persoanelor care detin produse din lotul mentionat mai sus sa nu le consume, ci sa le distruga sau sa le aduca inapoi in magazinele Carrefour de unde le-au cumparat. Contravaloarea produselor va fi returnata, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal”, mentioneaza reprezentantii Autoritatii in anunt, potrivit Mediafax.

Listerioza se poate manifesta cu simptome asemanatoare gripei, precum febra, dureri musculare, greata, voma si dureri gastrice. Daca o persoana este insarcinata sau daca are un sistem imunitar slabit poate cauza si alte probleme de sanatate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img