vineri, 29 martie, 2024

ALERTA in Londra! Un hotel si mai multe statii au fost evacuate! Ce s-a intamplat

Distribuie:

Publicat:

Aproape 1.500 de persoane au fost evacuate marti dintr-un hotel si un club de noapte si doua statii de metrou au fost inchise in urma unor scurgeri de gaze in centrul Londrei, relateaza PA, Reuters si AFP, potrivit agerpres. Statia Charing Cross, pe unde circula zilnic zeci de mii de persoane, a fost inchisa, la fel si statia Waterloo.

Strand, o artera importanta care face legatura intre Trafalgar Square si podul Waterloo, a fost inchisa circulatiei si populatia a fost sfatuita sa evite zona.

Pompierii au fost chemati la fata locului dupa ce a fost detectate niveluri ridicate de gaze pe strada Craven, langa statia Charing Cross.

BREAKING NEWS! Atentat sinucigas soldat cu 11 morti, intr-o moschee

‘A fost descoperita o fisura la o conducta de gaze. Ca masura de precautie, circa 1.450 de persoane au fost evacuate dintr-un hotel si un club de noapte. Strand este inchisa complet si am cerut populatiei sa evite zona’, a declarat un purtator de cuvant al pompierilor.

‘Lucram cu serviciile de urgenta si o zona inchisa traficului a fost instituita ca masura de precautie’, a declarat un purtator de cuvant al companiei de gaze Cadent. ‘Hotelul Amba, apartamentele din apropiere si statia Charing Cross au fost evacuate’, a adaugat el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img