vineri, 19 aprilie, 2024

Alerta la Congresul PSD! Politia, chemata de teama unui posibil lunetist – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sunt incidente de la prima ora la Congresul PSD. Dupa ce jandarmii au ridicat trei protestatari din zona Salii Palatului, organizatorii Congresului au apelat la politie de teama unui posibil lunetist.

O persoana imbracata in negru, cu o gluca pe cap, a fost vazuta pe un bloc din fata Salii Palatului. Persoana in cauza pare a fi un fotograf, inzestrat cu un obiectiv foto de mari dimensiuni. Pentru a evita orice neplacera, organizatorii au apelat la politie.

La momentul publicarii acestei stiri, politistii sunt asteptati pentru a legitima persoana de pe acoperisul blocului.

CITESTE SI: Un om important din PSD trece peste Liviu Dragnea: "Da, candidez, pentru ca eu conduc cea mai performanta organizatie"

In ciuda deciziei luate de PSD Bucuresti, pentru sustinerea primarului Sectorului 3, Robert Negoita, pentru functia de vicepresedinte PSD, primarul Sectorului 5, Daniel Florea, si-a anuntat intentia de a candida, cu sprijinul lui Liviu Dragnea.

"Da, candidez, pentru ca eu conduc cea mai performanta organizatie PSD din Bucuresti", a declarat Florea, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD de vineri.

Intrebat daca are sustinerea lui Liviu Dragnea, primarul Sectorului 5 a raspuns: "Si sunt si alti colegi care ma sustin."

"Nu voi face nimic care sa afecteze unitatea nici a echipei din Bucuresti, nici a partidului. Voi lua o decizie dupa acest CEx, consultandu-ma cu colegii mei", mai declarat Daniel Florea.

Presedintele PSD Sector 5 a mai precizat ca discuta cu Liviu Dragnea "in mod frecvent". "Si cu dumnealui, si cu ceilalti presedinti de organizatii din Bucuresti", a completat Florea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img