joi, 28 martie, 2024

Alerta rapire copil la Sibiu

Distribuie:

Publicat:

La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03,55, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia unei minore, CAROLEA LUMINIŢA, în vârstă de 14 ani.

Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03,30, în timp ce se afla la domiciliul său din oraşul Tălmaciu,judeţul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forţa de către patru persoane de sex masculin, mascate, şi ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcţie necunoscută.

Astfel, s-a declanşat mecanismul "Alertă răpire copil", constituindu-se celula de criză.

Au fost declanşate ample căutări, mai multe echipaje din judeţ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei.

Semnalmente: înălţime 162 cm, 65 kg, ochi albaştri, păr şaten, fir drept, lung, ten deschis.

La momentul dispariţiei, minora purta o bluză de culoare vişiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vişiniu.

Persoanele ce pot furniza informaţii care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Vă reamintim faptul că, în conformitate cu mecanismul Alertă Răpire Copil, partenerii publici şi privaţi s-au angajat să difuzeze mesajul de alertă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img