joi, 28 martie, 2024

Alex Bodi, despre Bianca Drăgușanu: ”Cand am ridicat-o de pe jos, mi-a zis că a luat 4 pastile”

Distribuie:

Publicat:

Șirul dezvăluirilor continuă! Alex Bodi a rupt tăcerea și a spus tot adevărul în direct la Antena Stars! Ce a zis afaceristul despre pastilele pe care le-a luat blondina? Nimeni nu ar fi crezut asta!

„Amenința și urla, țipând că are un cuțit și vrea să se omoare”

Să vezi și să nu crezi! Alex Bodi e de neoprit și continuă să șocheze showbiz-ul românesc cu dezvăluirile pe care le-a făcut. În direct la Antena Stars, afaceristul a vorbit despre episodul în care blondina voia să se omoare, iar el a ridicat-o de pe jos, după ce aceasta a luat mai multe pastile.

”În noaptea respectivă, ea amenința și urla, țipând că are un cuțit și vrea să se omoare și am patru persoane martore care erau la ea în casă, pot să declare lucrul ăsta. Și a luat nu știu câte pastile.. Ea, în nebunia ei, când am luat-o de pe jos, mi-a zis că a luat patru x****-uri. Am ajutat-o să-și revină și am chemat și pe cineva care să o ajute. Între timp și-a revenit, dar greu.”, a zis Bodi.

De asemenea, fostul soț al blondinei este de părere că dacă nu ar fi avut aceste dovezi, lumea ar fi aruncat cu noroi în el, considerându-l principalul vinovat de întreaga situație. În noaptea cu pricina, Bodi a trimis un prieten la locuința Biancăi, asigurându-se că va avea martori în cazul în care blondina va ieși pe post și va minți.

”Eu dacă nu aveam dovezile astea, eram ”omul negru”. Un prieten comun de-al nostru care avea cheia ei a venit de urgență la ea acasă, după ce l-am sunat că ceva nu este ok. Și să vă explic și motivul. Tu nu ești o femeie psihic puternică și ai recurs la niște gesturi nedemne pentru o mamă și o femeie matură. Nu am vrut să creadă lumea că aș fi bătut-o eu și de aceea i s-a făcut rău. Cum puteam să demonstrez fără dovezi?”, a continuat el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img