vineri, 29 martie, 2024

Alex Bodi scoate dovada! Din ce a facut 7 milioane de euro anul trecut si cat a platit impozit catre statul roman? Dezvaluirile care rastoarna ancheta!

Distribuie:

Publicat:

Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, a dezvăluit că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a declarat autorităților române venituri cumulate de peste 7 milioane euro. Din acești bani, statul român i-a oprit un impozit și la fel s-a întâmplat în Germania și în Spania, acolo unde Bodi a plătit, legal, toate taxele.

Avocat Alex Bodi: ”Toate tranzacțiile, depuse la dosar”

Informația vine în contextul în care Alex Bodi este acuzat de implicare într-un dosar de proxenetism și trafic internațional de persoane iar asupra acestuia planează bănuiala că a obținut venituri pe căi ilicite.  

”Cu privire la tranzacțiile financiare ale sale, nu fac un secret: valoarea veniturilor nete la sfârșitul anului 2019, după impozitare, pe care domnul Bodi Alexandru le-a depus, depășește suma de 7 milioane euro. Toate tranzacțiile din Germania, din contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării cât și cele actuale au fost depuse la dosarul de verificare. Veniturile provin și din Spania, din Germania și din România. Nu există acte care fac obiectul dosarului, care țin de persoana clientului meu pe teritoriul României”, a explicat avocatul Cătălin Dancu.

Alex Bodi, arestat într-un dosar de proxenetism

Avocatul a pus la dispoziția WOWbiz.ro mai multe documente, cum ar fi: contracte de muncă, contracte comerciale și chiar o declarație de impunere la ANAF pentru anul 2019. De aici rezultă că doar din Germania, Alex Bodi a declarat venituri de peste 5,7 milioane lei (1,16 milioane euro), pentru care statul român i-a oprit un impozit de 10% (peste o jumătate de milion de lei), în anul 2019.

Bodi jonglează cu milioanele, procurorii îl anchetează pentru 3.000 euro

Pentru toate aceste sume, susține Cătălin Dancu, procurorii nu au indicii că ar proveni din activități ilicite sau ilegale și nici că ar avea legătură cu dosarul de proxenetism. Anchetatorii încearcă, în schimb, să demonstreze că în decurs de 4-5 ani, Alex Bodi ar fi primit prin tranzacții bancare provenite de la femei care practicau prostituția, în jur de 3.000 de euro. Suma este una infimă pentru o perioadă atât de lungă de timp și luată în comparație cu sumele uriașe care i-au intrat legal în conturi lui Alex Bodi.

 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img