vineri, 26 aprilie, 2024

Alex Bourceanu s-a insurat in Grecia. Ce bine au aratat mirii, dar s-o vezi pe nasa Anamaria Prodan I FOTO

Distribuie:

Publicat:

Fotbalistul Alex Bourceanu si partenera sa de viata, Adina, si-au unit destinele in Grecia. Evenimentul a avut loc in weekend.

Nunta mare in Grecia, pe insula Thassos. Fotbalistul Alex Bourceanu si iubita sa, Adina, s-au casatorit. Nunta a avut loc in weekend, iar nasi de cununie au fost celebrul antrenor de fotbal Laurentiu Reghecampf si sotia sa, impresara Anamaria Prodan.

Alex Bourceanu si Adina sunt impreuna de 15 ani si au doi copii. Mireasa Adina Bourceanu a aratat superb la nunta sa din Grecia, cu atat mai mult cu cat, in ultimii ani a reusit sa slabeasca peste 40 de kilograme in urma unei interventii de micsorare a stomacului. Ea a ales o rochie vaporoasa, care i-a venit foarte bine.

Inclusiv nasii, Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan au fost costumati in alb din cap pana-n picioare. Impresara a ales o rochie lunga si mulata, care i-a pus foarte bine in valoare formele.

“#imi iubesc viata❤️ #alexandru bourceanu #nunta alexandru bourceanu #grecia??”, a comentat Anamaria prodan pe o retea de socializare.

“Extrem de mult alb…”,”Ce mistooo!! petrecere de nunta in alb, ce idee buna!”, au fost cateva dintre mesajele primite de impresara de la internauti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img