vineri, 19 aprilie, 2024

Alex Nedelcu, fostul concurent de la Exatlon, mesaj neasteptat pentru Giani Kirita! “Eu i-am inteles lui pornirile ca si adversar si il provoc la un…” Iata ce provocare inedita i-a lansat razboinicul celui mai aprig adversar din competitie!

Distribuie:

Publicat:

Alex Nedelcu a vizualizat momentele tensionate dintre el si Giani Kirita si a decis sa-i transmita un mesaj.

Razboinicul Alex Nedelcu a vorbit deschis despre momentele tensionate dintre el si Giani Kirita petrecute de-a lungul competitiei si a recunoscut ca de cele mai multe ori fostul lui adversar incita la scandal pentru a pune presiune pe intreaga echipa a razbonicilor, insa au existat si clipe in care si el l-a provocat pe faimos tocmai pentru a slabi moralul echipei lui.

"Da, intr-adevar imi dau seama ca am provocat si recunosc asta! Uitandu-am peste imagini dupa ce am iesit din concurs, am iesit cu un sentiment de mahnire, usor regret si dezamgire personala! Recunosc ca au fost momente in care nu m-am abtinut si am provocat, trebuia sa nu reactionez asa! Chiar imi pare rau pentru asta, pot spune ca in acest concurs mi-am aratat toate defectele mele!", a spus Alex.

In ceea ce priveste momentul in care a fost iscat scandalul intre cele doua echipe din cauza alegerii lui Oltin de catre tabara adversa, Alex Nedelcu a recunosc ca atunci a nu a facut decat sa apeleze la o strategie de joc pentru a aduce puncte echipei sale.
"A fost o decizie de comitet, impreuna am luat decizia, eu am venit cu ideea de a-l alege pe Oltin! Si am zis hai sa jucam pana il eliminam pe Oltin saptamana asta si apoi revenim la normal!", a adaugat Alex.

Impacat cu ideea ca atat Giani cat si el au gresit deopotriva in acele momente, iscand un conflict, Alex a decis sa fie el cel care face primul pas si sa ii transmita un mesaj impaciuitor fostului sau adversar. Pentru ca nu i-a picat tocmai bine faptul ca Giani a spus despre el ca nu stie sa danseze, Alex i-a lansat o provocare inedita.
"E un mesaj prietenesc chiar daca am fost adversari! Vreau sa raman in acelasi asentiment in care am fost atunci cand ne-am despartit, ca si prieteni! Eu i-am inteles lui pornirile ca si adversar, tocmai din cauza factorilor concursului si il provoc la un dans pe Giani Kirita!", a zis Alexa Nedelcu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img