vineri, 26 aprilie, 2024

Alexandra traieste o drama! Tanara care si-a scos la vanzare virginitatea a incercat sa se sinucida

Distribuie:

Publicat:

Tanara care acum doi si-a scos virginitatea la vanzare socheaza cu o serie de declaratii foarte grave.

Alexandra Khefren, pe numele real Oana Raducu, spune ca licitatia pentru virginitate si tot ce a urmat nu a fost decat o mascadarda pusa la cale de site-ul de escorte.

In urma scandalului in care a fost tarata la numai 18 ani, tanara a cazut in depresie si a vrut sa se sinucida.

“Mi-am pierdut familia, prietenii, tot. Am intrat intr-o depresie cumplita. Pur si simplu am clacat. Dumnezeu a fost alaturi de mine pentru ca altfel nu stiu ce as fi facut. De asemenea, am intalnit dragostea vietii mele chiar cu o zi inainte sa ma sinucid“, a spus tanara la o emisiune tv, potrivit Libertatea.

CITESTE SI: Valentina Pelinel si Cristian Borcea s-au casatorit in SECRET? Imaginea care ii da de gol

Valentina Pelinel si Cristian Borcea formeaza un cuplu de mai bine de doi ani, iar din relatia lor de iubire a rezultat micutul Milan. O fotografie in care a fost surprinsa vedeta a dat-o de gol in legatura cu starea sa civila.

Aflat in spatele gratiilor de mai bine de trei ani, omul de afaceri s-ar fi casatorit in secret cu fostul fotomodel.

Valentina Pelinel poarta, de ceva vreme, o verigheta langa inelul de logodna oferit de Borcea.

Anul trecut, imediat dupa ce micutul Milan a fost crestinat, Cristi Brancu a dat-o de gol pe Valentina ca vrea o familie cu Borcea.

Daca Gigi Becali a dezvaluit atunci ca nu crede ca se mai pune problema unei nunti, Cristi Brancu, prietenul si confidentul fotomodelului, l-a contrazis pe latifundiar. Prezentatorul TV a dat de inteles ca nu ar fi exclus ca fotomodelul si Borcea sa se casatoreasca dupa ce acesta va iesi din inchisoare.

„Dupa miezul noptii am primit telefoanele. Si am aflat ca, cu totul, au fost in jur de 12 persoane. Pentru cei care se asteapta sa mai fie si un alt botez, va spunem ca e singurul botez care i se va face lui Milan Cristian, in afara de crestinare, in sensul de petrecere.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea nu-si mai doresc o petrecere. L-ati auzit ieri pe Gigi Becali spunand: «Cristi Borcea nu se mai casatoreste». Domne, nu as paria pe chestia asta. Domne, hai sa mai vedem”, a declarat Cristian Brancu la vremea respectiva.

Valentina are o relatie buna cu Mihaela Borcea

Si Valentina a declarat in repetate randuri ca isi doreste o familie cu Cristi Borcea. S-a mutat in casa acestuia si are o legatura foarte stransa cu Mihaela Borcea si cu copiii acesteia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img