sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Alexandru Arșinel, noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate: „Am început să surzesc”

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Arșinel a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. În urmă cu câteva luni, artistul a împlinit vârsta de 82 de ani. El s-a confruntat cu mai multe probleme în ultima perioadă, în special din acuza pandemiei de coronavirus. Deși este vaccinat împotriva virusului, Alexandru Arșinel s-a infectat cu COVID-19.

Atât el, cât și soția lui au avut nevoie de internare.

Alexandru Arșinel   se bucură că a continua colaborarea cu teatrul la care a jucat mai bine de 60 de ani. Actorul a mărturisit că nu poate înțelege cum au reușit ceilalți artiști să treacă prin această perioadă, în lipsa spectacolelor.

„Dorul trebuie să-l scot acum pentru că mi-a fost interzis de Primarul general al Capitalei care nu mi-a mai prelungit contractul de colaborare cu teatrul pe care-l slujesc de aproape 60 de ani.

Asta nu înseamna că directorul de teatru, Vasile Muraru, excelentul actor și manager, nu s-a gandit la mine. M-a sunat chiar astăzi și mi-a spus că o să continuam colaborarea într-un fel sau altul. Avem pe rol o piesă de teatru. Eu spun treaba asta ca stare de moment, dar în general, a fost o perioadă foarte dificilă. Nu știu artiștii cum au putut să depășească aceast moment, având în vedere lipirea lor cu toată ființa de această meserie și faptul că pandemia ne-a oprit să mai apărem în fața publicului”, a declarat Alexandru Arșinel, într-o emisiune TV.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img