vineri, 29 martie, 2024

Alexandru Arsinel, aniversare in lacrimi fara Stela Popescu! Dezvaluiri sfasietoare facute de actor, de ziua sa: „Uneori, mi se pare ca ea…”

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Arsinel a sarbatorit ieri cu lacrimi in ochi, ziua sa de nastere. Este prima aniversare fara regretata artista si colega de scena, Stela Popescu, dupa zeci de ani in care au lucrat impreuna.

In cadrul emisiunii „Agentia VIP”, artistul Alexandru Arsinel a vorbit despre regretul pe care il are cu ocazia aniversarii.

Alexandru Arsinel a povestit cat de greu ii este fara jumatatea sa de pe scena. De asemenea, actorul a dezvaluit si cum a petrecut aceasta zi aparent trista.

„Imi face o mare bucurie ori de cate ori ma vad cu copiii si cu nepotii, si cu prietenii mei. In ultimul timp mai rar cu prietenii, am inceput sa adunam ani mai multi decat credem ca e normal.”, a spus Alexandru Arsinel in emisiunea „Agentia VIP”.

“Este foarte greu sa spunem in ce masura ne lipseste pentru ca nu exista o apreciere care sa fie foarte aproape, foarte corecta vizavi de ceea ce inseamna lipsa Stelei Popescu din teatru. Uneori mi se pare ca ea nu lipseste, ca este aici cu noi. Asa a vrut Dumnezeu! Este trist. Ne este greu sa credem ca nu mai deschide usa si nu mai intra cu zambetul ei. Imi este foarte greu sa imi reamintesc ceea ce a insemnat Stela Popescu. Uneori mi se pare ca ea nu lipseste, ca este aici cu noi. Asa a vrut Dumnezeu…”, a adaugat Alexandru Arsinel.

Alexandru Arsinel a fost devastat de disparitia colegei sale de scena, indragita actrita Stela Popescu. Mai mult, sotia lui este imobilizata la pat, iar suferintele recente i-au agravat si lui starea de sanatate.

Artistul a slabit mult si parea tot mai abatut. El aevitat cateva luni sa apara in spatiul public si a fost inlocuit pe scena, in spectacolele de revista pe care le avea.

Mai mult decat atat, Marilena, sotia sa, are grave probleme de sanatate.

Arsinel a confirmat si el, cu mare tristete, situatia in care se afla doamna Marilena.

“Sotia mea a inceput sa aiba probleme de ordin neurologic si sa mearga cu greutate. Se sprijina  de un cadru.

Face recuperare, urmeaza si un tratament extrem de sever. Din pacate, nu se poate opera. Sa speram ca in curand isi va reveni, intr-o oarecare masura”, dezvaluia actorul in presa anul trecut.

Din pacate, cu trecerea timpului, situatia nu s-a imbunatatit prea mult pentru partenera de viata a marelui actor. “Sotia lui Alexandru Arsinel este grav bolnava! Ea nu a reusit inca sa depaseasca problemele locomotorii in ciuda eforturilor din ultima perioada!

A mers la tot felul de specialisti, insa, deocamdata, nu poate sa mearga! Ii este dificil, dar incearca totusi sa nu isi piarda speranta!”, au mai povestit prietenii familiei, conform stirilekanald.ro.

In aceste, conditii, se pare ca Alexandru Arsinel isi cauta linistea in credinta in Dumnezeu. De curand, actorul a mers la Manastirea Hurezi din Ramnicu Valcea, vizita care i-a facut bine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img