vineri, 29 martie, 2024

Alexandru Baltoi : ”Am venit cu ganduri bune la Vaslui”

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Baltoi a acceptat oferta lui Atletico, unde va fi antrenor second si jucator. Campion cu Dinamo, jucatorul de 34 de ani a fost la un pas de a renunta la cariera sportiva, pentru a se dedica profesiei de preparator fizic. El a venit la Vaslui, cu gandul de a ajuta la relansarea fotbalului local.

”Am venit cu ganduri bune. O mare contributie pentru venirea mea la Vaslui o are domnul Marian Ciurea. Am discutat cu domnul Ciuca despre proiectul inceput  si zic ca ar fi pacat ca fotbalul sa se distruga la Vaslui. Este un lucru foarte bun ca inca sunt oameni care vor sa faca ceva pentru fotbal”, a spus Alex Baltoi.

Legat de meciul cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, de vineri, ora 15, jucatorul spera ca vasluienii sa vina in numar mare la stadion. Chiar daca adversara este o echipa puternica, acesta mizeaza pe dorinta de afirmare a noilor veniti la Atletico.

”Ne va fi foarte greu cu Miercurea Ciuc, dar nu imposibil. Vorbim totusi de liga a treia. Adversara are aproape doua luni de cand se pregateste, pe cand noi abia ne-am intrunit. Avem doar patru antrenamente pana acum. Nici nu am avut timp sa ne cunoastem”, a mai spus Baltoi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img