vineri, 19 aprilie, 2024

Alimentele care reduc nivelul stresului: Îmbunătățesc starea generală de sănătate

Distribuie:

Publicat:

Nivelurile de stres pot fi ridicate în aceste zile, dar știați că ceea ce alegem să mâncăm poate ajuta la reducerea stresului, permițându-ne în cele din urmă să ne ocupăm de sănătatea noastră mentală?

„În loc să ne gândim la mâncare ca„ mâncare de stres ”sau„ plăceri vinovate ”, ne putem gândi să folosim mâncarea pentru a modela lentila în modul în care trăim stresul”, a spus psihiatrul Dr. Drew Ramsey, profesor asistent clinic la Universitatea Columbia Vagelos College de medici și chirurgi și autor al viitoarei cărți „Mănâncă pentru a bate depresia și anxietatea”, conform CNN.

Preluarea controlului stresului cu alimentele pe care le consumăm poate ajuta la contracararea inflamației în întregul corp, precum și la niveluri ridicate ale hormonului cortizol, care altfel poate duce la creșterea glicemiei, creșterea poftei de mâncare și creșterea în greutate, printre alte simptome, potrivit Felicia Porrazza, un dietetician înregistrat cu sediul în Philadelphia, care ajută clienții stresați să găsească modalități naturale de a-și îmbunătăți starea generală de sănătate.

continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img