vineri, 19 aprilie, 2024

Alimentele care scad acidul uric din organism: Lupta impotriva crizelor de guta

Distribuie:

Publicat:

Te lupți cu un acid uric crescut și crize de gută? Nu există nimic cu care o dietă bună nu te poate ajuta! Încercați aceste 6 alimente pentru acid uric ridicat și reduceți-vă nivelul natural.

Când mâncați dieta corectă, vă asigurați că șansele de a vă îmbolnăvi nu sunt aproape deloc. Și chiar și când vă îmbolnăviți, alimentele potrivite vă pot împinge pe drumul spre recuperare. Acest lucru este valabil și pentru afecțiuni precum guta, unde consumul de alimente cu conținut ridicat de acid uric poate aduce o ușurare.

Dacă aveți acid uric mai mare decât cel normal, atunci consumul de fructe, cereale integrale și anumite băuturi vă poate ajuta la reducerea acestora. De fapt, iată șase alimente care pot reduce acidul uric în mod natural:

Banane

Dacă ați dezvoltat gută din cauza acidului uric ridicat, atunci când consumați banane în fiecare zi, puteți reduce acidul uric mai mic în sânge, reducând astfel riscul de atacuri de gută, potrivit doctorulzilei.ro. Bananele sunt în mod natural foarte scăzute în purină – un compus natural care se descompune în acid uric – făcându-l astfel o alegere bună.

Continuarea pe exquislr.o

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img