joi, 25 aprilie, 2024

Alimentele care te ajuta sa scapi de parazitii intestinali: Distrug bacteriile si ciupercile din care traiesc acestia

Distribuie:

Publicat:

Ce sunt paraziții? Paraziții sunt, în general, dobândiți din consumul de alimente sau apă contaminate, dar persoanele cu flora intestinală dezechilibrată, sindromul leaky gut sau un sistem imunitar slăbit pot fi mai susceptibile.

Un parazit este un organism care trăiește pe sau într-o gazdă și își primește hrana de la sau în detrimentul gazdei sale. Mai rău, paraziții pot provoca boli la om. Unele boli parazitare sunt ușor de tratat, iar altele nu. O varietate de paraziți pot infecta tractul intestinal. Infecțiile parazitare au devenit mai frecvente cu călătoriile internaționale în ultimii ani.

Simptomele paraziților intestinali

Iata o lista de simptome care pot semnala prezenta parazitilor intestinali si necesitatea unei deparazitari:

dureri/crampe abdominale

greata si/sau gust amar

oboseala

diaree

cresteri sau scaderi nemotivate in greutate

pofta de dulce

pofta de mancare junkfood

mancarimi si iritatii

eczeme si alte eruptii pe piele

sensibilitate la alergii

oboseala dupa masa

dificultati de somn

anemie

ameteala

modificari bruste ale dispozitiei

constipație

vărsături

arsuri la stomac

frisoane

pierderea poftei de mâncare

Dacă bănuiți că aveți o infecție parazitară, există o modalitate naturală de a o trata. Puteți urma o dietă antiparazitară pentru o perioadă de timp pentru a vă vindeca.

Pentru a ucide paraziții din sistemul vostru și a distruge bacteriile rele și ciupercile din care trăiesc acești paraziți, trebuie să scăpați de bacteriile rele. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmați o dietă care nu conține zahăr și toate cerealele, recomandă doctorulzilei.ro. Este un tip de dietă destul de asemănătoare dietei Paleo.

În cadrul acestei diete antiparazitare, specialiștii recomandă chiar să vă limitați aportul de fructe sau să nu mâncați niciun fel de fructe. Deci, mai degrabă decât un smoothie cu fructe de pădure, beți doar un smoothie de cocos cu lapte de cocos, semințe de chia și pudră de proteine. La prânz, faceți o salată mare. Iar pentru cină, pregătiți carne organică și dublați legumele, stând complet departe de orice formă de cereale sau zahăr, inclusiv fructe.

Semințele de dovleac sunt alimentele nr. 1 care ucid paraziții. Deci, unul dintre lucrurile pe puteți să-l faceți dacă vă hotărâți să faceți o curățare de paraziți este să faceți un smoothie dintr-o ceașcă sau o jumătate de ceașcă de semințe zilnic și o altă jumătate de cană după-amiază.

CONTINUAREA PE EXQUILS.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img