vineri, 19 aprilie, 2024

Alimentele cu care Cristina Șișcanu a slăbit 27 de kilograme. Ce a mâncat zilnic: „5 kg în două săptămâni fără să simt foame sau poftă!”

Distribuie:

Publicat:

Cristina Șișcanu a slăbit foarte mult, mai exact, 27 de kilograme. Vedeta a dezvăluit ce alimente a mâncat zilnic, dar și ce dietă a ținut, dietă cu care spune că nu s-a înfometat și nici nu a avut poftă de nimic. 

Cristina Șișcanu a ajuns la o formă de invidiat, asta după ce a slăbit 27 de kilometri. Vedeta a ținut o dietă și spune că nu s-a înfometat și nici nu a avut poftă să mănânce un anumit aliment. Iată ce dietă a ținut jurnalista!

Cristina Șișcanu a slăbit 27 de kilograme

Cristina Șișcanu a acumulat foarte multe kilograme pe timpul sarcinii, dar a și scăpat de ele, slăbind 27 de kilograme. Ea a povestit în amănunt ce a mâncat în fiecare zi pentru a ajunge la o siluetă de invidiat.

„Aoleu, Doamne, toată lumea mă întreabă cum am slăbit! Într-adevăr, m-am îngrășat foarte mult în perioada sarcinii, 25-26 de kilograme, dar m-a ajutat să slăbesc alăptatul. Alăptând slăbești! Organismul consuma în medie cam 500 de calorii pe zi producând lapte. Așa că din start poți să mănânci o ciocolată mare de 500 de calorii, dacă alăptezi, pentru că nu se depune”, a povestit vedeta.

Jurnalista a adăugat faptul că prima etapă pentru a slăbi este detoxifierea, după care regimul alcătuit din toate grupele de alimente. Ea a reușit să slăbească 5 kilograme în două săptămâni și jumătate, iar asta fără să simtă foamea sau pofta.

Cum a reușit vedeta să slăbească

Cristina Șișcanu mănâncă la micul dejun următoarele: 35 de grame de cereale integrale, 250 ml de lapte cu 1,5% grăsime sau 1-2 ouă + 1 avocado (sau o legumă) + 75 gr de brânză (nu grasă) ori 100 gr de ton in suc propriu sau 50 gr de carne fiartă ori o cutie de brânză cottage 2% grăsime + o leguma + 2 felii de pâine integrală. Ea spune că are voie să mănânce și două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. Ea bea cafea cu lapte (1.5% grăsime), ceai de soc, ceai verde (fără zahăr) și apă.

Ca o primă gustare, aceasta mănâncă maxim 200 grame de fructe, dar nu struguri și nici banană. La prânz, vedeta consumă: 150 gr de carne de pui ori de curcan ori de vită la grătar ori la cuptor fără ulei + 200 gr de salată de crudități fără ulei sau 200 gr de pește la grătar ori la cuptor fără ulei + 200 gr de legume, dar nu cartofi, la grătar ori la cuptor ori la abur fără ulei + 125 gr de orez sălbatic sau 300 ml ciorbă/supă (să nu aibă cartofi și nu rădăuțeană) + 50 gr de crutoane.

Pentru a doua gustare nu mănâncă nimic, deoarece mai servește ciocolatele indulcite cu extract din stevie, iar la cină cosnumă: salată asortată cu 200 gr de brânză light ori carne (fiarta sau grătar) ori pește bucățele (grătar sau la cuptor) + 10-12 măsline + 125 gr de legume asortate sau 200 gr de de mămăligă + 125 gr de de brânză (nu grasă, de ex. telemea light) sau 135 gr de penne integrale + brânză rasă light (telemea sau mozarella).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img