sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Alimentul la care 95% dintre romani nu renunta nici macar o saptamana

Distribuie:

Publicat:

Un studiu de piata national care a analizat obiceiurile romanilor in ceea ce priveste consumul de carne de pui plaseaza acest aliment in topul preferintelor romanilor. Astfel, in ceea ce priveste tipurile de carne consumate cel mai des, carnea de pui este pe primul loc, 7 din 10 romani sustinand ca o utilizeaza pentru pregatirea meselor de mai multe ori pe saptamana. Totodata, 95% dintre persoanele care gatesc cel putin saptamanal consuma acest tip de carne.

Hypermarketurile si supermarketurile raman cele mai frecventate locuri de unde romanii aleg sa cumpere carnea de pui (77%), in timp ce magazinele fizice specializate (49%) si magazinele alimentare obisnuite (46%) sunt preferate de un numar mult mai mic de persoane.

94% dintre romani prefera sa cumpere carne proaspata refrigerata in detrimentul celei congelate pentru care a optat un procent de doar 27%, format in special din tineri cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani.

Continuarea articolului AICI | sanatate.bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img