vineri, 29 martie, 2024

Alin Oprea trăiește o iubire ca-n filme. Cât de frumos vorbește cântărețul despre iubita lui: “Este îngerul meu păzitor’’

Distribuie:

Publicat:

După ce a suferit mult din dragoste, acum a venit și momentul lui la fericire. Alin Oprea trăiește o iubire ca-n filme alături de iubita lui pe care o respectă și iubește nebunește. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, cântărețul a povestit despre relația lor, dar și despre nuntă.

În emisiunea Xtra Night Show, Alin Oprea a spus că iubita lui a apărut în cele mai grele momente din viața lui. Aceasta l-a sprijinit oricând, i-a fost alături, iar el vorbește extrem de frumos despre ea și o consideră îngerul lui păzitor.

‘’Cred că Dumnezeu a făcut să apară în viața mea exact în momentele cele mai grele, pentru că din păcate pentru mine, toată viața am fost un om sensibil care s-a implicat cu tot ce a putut 100% și atunci când viața îți joacă anumite feste suferi, însă orice suferință are un final. A fost lângă mine în cele mai grele momente, încât îmi place să spun că a fost îngerul meu păzitor în acele momente și în continuare’’, a declarat Alin Oprea.

De asemenea, el a mai spus că s-au axat pe formarea unei relații puternicii, ce cuprinde respect, iubire, fidelitate. Cei doi nu au pus prea mult preț pe nuntă, dar nu o exclud din plan, fiind destul de aproape și ea.

‘’Noi am făcut tot posibilul ca această relație să fie cât se poate de puternică. Am fost tot timpul atenți, am comunicat foarte mult când orice moment mai sensibil a apărut, astfel încât respectul, iubirea, fidelitatea și toate principiile de bază ale relației să rămână intacte și am fost mai puțini atenți la lucrurile astea tradiționale, nuntă, logodnă. Eu cred că logodna este o declarație de dragoste pe careți-o poți face fără să dai un inel, fără să o ceri de nevastă. Pur și simplu, felul în care te comporți cu cineva spune totul. Vom face și pașii tradiționali, dar când va fi timpul. Nu forțăm nimic în relație. Nu mai durează mult, dar nu ar fi putut fi un moment secret’’, a mai spus el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img