sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Alina Ceusan, dezvaluiri cutremuratoare de pe patul de spital. Bloggerita a spus tot despre problemele din timpul nasterii. „Ma aflu la terapie intensiva”

Distribuie:

Publicat:

Alina Ceușan a devenit mămică pentru prima dată. Celebra bloggeriță a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, marți, la ora 4:44 dimineața. Deși vedeta a mers la spital de ieri, se pare că întreg procesul a durat mai mult de 24 de ore. În această dimineață, micuțul a venit pe lume, prin cezariană.

Alina a postat mai multe Story-uri pe contul pesonal de Instagram, în care mărturisește că se recuperează la terapie intensivă, după o naștere complicată. Ea a povestit ce s-a întâmplat în camera de spital, dar și cum a fost să-și țină pentru prima dată pruncul în brațe.

„O jumătate de oră de împins. Bebelușul se tot întorcea. Mihaela a ținut cu mâinile bebelușul, dar și colul uterin deschis. Asta doare foarte tare. Dar am sperat că suntem pe drumul cel bun. El se întorcea tot timpul. Ritmul cardiac tot creștea. Sunt extenuată, tremur, am vrut să fac asta pentru amândoi atât de mult. Moașele m-au încurajat, dar poziția și ritmul său cardiac nu erau acolo unde trebuie.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img